JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Φωτογραφίες των νέων εμφανίσεων της Γιουβέντους 2011-2012: που όμως δεν άρεσαν στους οπάδους.

Μετά τις τελευταίες εβδομάδες και τα δεκάδες σκίτσα που είδαν το φως της δημοσιότητας , ήρθαν και οι φωτογραφίες στο διαδίκτυο των νέων εμφανίσεων, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Juvemania.it με κάποιες μικρές τροποποιήσεις, το νέο πλέγμα της Γιουβέντους για τη σεζόν 2011-12 . Η πρώτη φανέλα, άσπρομαυρη που είναι διακοσμημένη με το «πρότυπο» (όπως λέγεται στη γλώσσα) της πρώτης εμφάνισης της Μπαρτσελόνα 2011 - 12 ( έχουν δημοσιευθεί από Corriere dello Sport ).
Το κύριο χαρακτηριστικό είναι τα μονόχρωμα μανίκια και η παρουσία των λωρίδων στο «στιλ πλήκτρων πιάνου» με τα μεγαλύτερα κομμάτια φαρδιά και τα άλλα πιο στενά. Όπως συμβαίνει συχνά, στην πραγματικότητα, οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν το ίδιο πρότυπο για τις περισσότερες ομάδες, τα χρώματα αλλάζουν και ορισμένες λεπτομέρειες: η πρώτη ασπρόμαυρη φανέλα της σεζόν 2004-05, είχε για παράδειγμα, το ίδιο πρότυπο του πρώτου της Μπαρτσελόνα , καθώς και το δεύτερο (κίτρινο) 2005-06 Γιουβέντους είχε το ίδιο πρότυπο της δεύτερης της " Arsenal .

Η δεύτερη εμφάνιση, ωστόσο, χαρακτηρίζεται από ένα πολύ αχνό ροζ χρώμα μια οριζόντια λωρίδα στο στήθος που αναπαράγει τα χρώματα μαύρο και ροζ . Ίδια χρώματα που βρίσκονται αργότερα και στα μανίκια. Ένα στυλ που θυμίζει την δεύτερη εμφάνιση της Γιουβέντους , μπλε χρώματος τη σεζόν 2007-08, με την επιστροφή της στην Serie A.
Όπως είπαμε, πρόκειται για ένα πρότυπο σχέδιο σε ένα πολύ προχωρημένο στάδιο, έτσι ώστε αυτές που θα παρουσιαστούν από τη Γιουβέντους θα πρέπει να αποκλίνει ελαφρώς από την τρέχουσα έκδοση. Αν δεν ... όπως έκανε και πέρσι (για παράδειγμα, με τις αυλακώσεις του παρελθόντος έτους, είχαν πάρα πολλές ομοιότητες με εκείνες της φανέλας της Inter ), η εταιρεία σε συνεργασία με την Nike αποφασίζει να κάνει διορθώσεις ανάλογα με τη διάθεση των οπαδών. Στα φόρουμ των οπαδών της Γιουβέντους, η νέα φανέλα δεν έχει καθόλου ευνοϊκή γνώμη και αντιμετώπιση, το αντίθετο μάλιστα. Και για να αποφευχθούν οι μη πωλήσεις της, ο σύλλογος μπορεί να έχει ήδη δώσει εντολή στους εμπειρογνώμονές τους να τρέξει για την κάλυψη κάποιες παραλλαγές της ..

2 σχόλια:

magica juve είπε...

πιο μαλακια εμφανιση δεν θα μπορουσαν να βρουν...μοδατοι ιταλοι σου λεει μετα...καλα αυτη η ασπρη δεν ειναι ουτε για προπονηση...

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα! Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια μου στον Juve-ntino για το blog του!!! Μagica juve όντως η άσπρη είναι ένα χάλι αλλά τη πρώτη μας δεν μπορώ να την χαρακτηρίσω χειρότερη από την φετινή... Πραγματικά η φετινή είναι ότι χειρότερο έχω δει να φορά η Juve. Πάντως με τα χρώματα της Barca δείχνει συμπαθητική...
Delpi