JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Με παθητικό 43,4 εκ. € θα κλείσει η χρονιά για τη Juventus.

Την παραίτηση του Jean-Claude Blanc από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου και γενικού διευθυντή (και την αντικατάστασή του από τον Aldo Mazzia) έφερε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Juventus όπου ανακοινώθηκε παθητικό 43 εκ. με αποτέλεσμα ανεπίσημα να προαναγγέλεται ανακεφαλοποίηση. Παράλληλα κορυφώνεται η σύγκρουση στη Lega για τη διανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την Milan να απειλεί με δικαστικές προσφυγές και τον Andrea Agnelli να επισείει το ενδεχόμενο να μεταφέρει τη Juventus στο εξωτερικό!

Στο τέλος της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Jean-Claude Blanc κατέθεσε την παραίτησή του από διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής και το Συμβούλιο του ανέθεσε έναν ειδικό ρόλο για το νέο γήπεδο ως τις 30 Σεπτεμβρίου 2011 ορίζοντας διευθύνοντα σύμβουλος τον Aldo Mazzia, ήδη μέλος του οργάνου και Chief Financial Officer από την 1η Απριλίου -ο Mazzia ήταν συνεργάτης του πατέρα του προέδρου, Umberto και την είσοδό του στο Συμβούλιο είχε χαιρετίσει θερμά ο Andrea Agnelli.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοίνωσε επίσημα ότι "εξέτασε τις κατευθύνσεις του νέου μεσοπρόθεσμου Σχεδίου που θα προετοιμαστεί και θα υποβληθεί για έγκριση στις 23 Ιουνίου 2011".

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν, τα συνολικά οικονομικά στοιχεία μετά το πρώτο τρίμηνο του 2011 δείχνουν παθητικό 43,4 εκ. € (έναντι θετικού 14,7 εκ. την ανάλογη περυσινή περίοδο) ενώ αρνητική είναι και η χρήση του πρώτου τριμήνου φέτος (3,9 εκ. έναντι 0,5 θετικό της ανάλογης περιόδου της προηγούμενης χρήσης). Πάντως η Juventus επισημαίνει ότι τα αποτελέσματα αυτά "δεν μπορούν να αποτελέσουν βάσεις για προβολές που αναφέρονται στη συνολική χρήση" και εξηγεί ότι το συνολικό αρνητικό αποτέλεσμα οφείλεται από τις απώλειες εσόδων από την Uefa και από τη μείωση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων όπως και των εσόδων από παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: