JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Dino Zoff: "Γιουβέντους δεν θα πρέπει να κάνει λάθος φέτος, Conte εξαιρετική επιλογή"



Ο Antonio Conte είναι ο νέος προπονητής της Γιουβέντους, και η Γιουβέντους πήρε ήδη δύο καλές μεταγραφές: Reto Ziegler και Andrea Pirlo. O Dino Zoff ένας ζωντανός θρύλος στην ιστορία της Γιουβέντους και πρώην προπονητής της, μίλησε στην ιστοσελίδα calcionews24.com και απάντησε για το μέλλον της ομάδας και πως βλέπει τον νέο προπονητή:




Η Γιουβέντους θα επιστρέψει στην κορυφή; «Ναι, νομίζω ότι η Juve μπορεί να πάει πολύ ψηλά με τον Conte. Έχει μια νικηφόρα νοοτροπία, η νοοτροπία κάποιου που έχει περάσει πολλά χρόνια με τη Γιουβέντους και ξέρει τι σημαίνει να είναι μέρος της Γιουβέντους: ορισμένοι θεωρούν ότι δεν κατάλαβαν τι είναι η Juve, είναι στο χέρι του Conte να επιστρέψει το σωστό πνεύμα, αυτό που η ομάδα είχε μέχρι πρόσφατα».


Για τους Ziegler και Pirlo; «Είναι δύο εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές, που ήρθαν στην ομάδα με ελεύθερη μεταγραφή και έτσι αυτό είναι πλεονέκτημα, διότι ο προϋπολογισμός για μεταγραφές δεν μειώνεται ως αποτέλεσμα της άφιξης αυτών των δύο παικτών.

Θα είναι σημαντικό να γίνουν έξυπνες επιλογές, αυτή τη φορά, η ηγεσία δεν μπορεί να κάνει λάθος σε όλα: τη σεζόν φέτος ήμουν λυπημένος, τόσο λυπημένος που έμεινε η Juve εκτός Ευρώπης, με καλές αγορές φέτος είμαι πεπεισμένος ότι θα δούμε μια διαφορετική Γιουβέντους.


Ποιον θα αγοράζατε; «Δεν θα συμβούλευα εγώ για κάτι, θα πω απλώς ότι είναι καλύτερα να αγοράσει έναν δυο μεγάλους παίκτες αντί για τέσσερις παίκτες μεσαίας εμβέλειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: