JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ντελ Πιέρο: "Μια νίκη που χρειαζόμασταν"

Η νίκη επί της Λάτσιο ήταν ότι χρειαζόταν η ομάδα. Ήταν αρκετή για να τόνωση το ηθικό της ομάδας και όλων των Γιουβεντίνων.

Μια ημέρα μετά από την νίκη στο Ολυμπιακό στάδιο της Ρώμης ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο δίνει το σύνθημα και τη δέσμευση ότι βήμα βήμα μέχρι το τέλος θα πάνε για 3 νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που απομένουν, αρχής γεννωμένης στο ματς που ακολουθεί με την Κιέβο, και έπονται τα ματς με την Πάρμα και τη Νάπολη.

Ο κάπτεν της Γιούβε δήλωσε για την νίκη στη Ρώμη, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του:

"Ας πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς. Που δεν είναι και λίγο. Και τώρα να σκεφτούμε μόνον τους επόμενους τρεις. Και μετά τους μεθεπόμενους τρεις. Και τέλος του τελευταίους τρεις. Μετά το παιχνίδι με τη Lazio η συγκέντρωσή μας πρέπει να κατευθυνθεί μόνο στο παιχνίδι που έρχεται την προσεχή δευτέρα προσπαθώντας να πετύχουμε το μάξιμουμ από εδώ kai ως το τέλος της σεζόν. Μετά θα κάνουμε το λογαριασμό, αλλά μόνο στο τέλος, με την ευχή να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Σε μια σεζόν σαν αυτή, αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να κλείσουμε κατά τον καλύτερο τρόπο, μετά τα τόσα προβλήματα που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε.

Εναντίον της Lazio αντιμετωπίσαμε μερικές δυσκολίες αλλά αποδείξαμε ότι ξέρουμε να υποφέρουμε, να μείνουμε συμπαγείς και να αδράξουμε την ευκαιρία την κατάλληλη στιγμή, λίγα λεπτά πριν το τέλος. Ήταν όμορφο να χαρούμε στο 90ό, να πανηγυρίσουμε με τους φιλάθλους μας και να ξαναβρούμε εκείνη τη νίκη που πραγματικά χρειαζόταν. Προφανώς από μόνη της δεν μετράει σε τίποτα, αυτή τη στιγμή θα πρέπει να την κάνουμε να καρπίσει ήδη από την επόμενη, κατά του Chievo ".
Ένα βήμα τη φορά: αυτό είναι το σύνθημα του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Τρεις αγώνες, 270 λεπτά για να καταλάβουμε ποια θα είναι η τύχη της Γιουβέντους. "Στη συνέχεια θα ασχοληθούμε -κατέληξε στο συμπέρασμα ο Alessandro -αλλά μόνο στο τέλος. Σε μια εποχή όπως αυτή που περάσαμε είναι αυτός ο μόνος τρόπος για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο μια σεζόν κακή για μας, αφού τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε δεν μας έδωσαν την ευκαιρία για κάτι παραπάνω. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: