JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Juventus: Buffon, Storari, Motta, Pepe, Quagliarella και Matri παραμένουν.

Έχει αρχίσει να παίρνει μορφή η Γιουβέντους της νέας σεζόν 2011-12: υπάρχει ο αρχηγός Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο που ανανέωσε , είναι ο προπονητής, ο Antonio Conte , και υπάρχει ένας πολύ καλός μέσος ο Αντρέα Πίρλο που όπως όλα δείχνουν θα έρθει στην ομάδα. Ο Gigi Buffon πριν από λίγες εβδομάδες, είπε ότι θέλει να μείνει, η Γιουβέντους επίσης θέλει να το κρατήσει και το μόνο που απομένει είναι οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του, η Ρόμα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν δείξει το ενδιαφέρον τους για τον πορτιέρο των bianconeri, αλλά σύμφωνα με τη “Gazzetta dello Sport”, ο Μπουφόν είναι πολύ κοντά στην παραμονή στην ομάδα, αρκεί να συμφωνηθούν ορισμένα ακόμα στοιχεία. Η Γιουβέντους πρέπει να δώσει 6,5 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το 2013 στον τερματοφύλακα, αλλά τις επόμενες ημέρες οι ιθύνοντες της ομάδας, θα συναντηθούν με το μάνατζερ του παίκτη προκειμένου να βρουν λύση καθώς η πλευρά του Μπουφόν, επιθυμεί να παρατείνει το συμβόλαιο μέχρι το 2015. Όλα δείχνουν ότι ο πορτιέρο της Γιουβέντους και της Εθνικής ομάδας της Ιταλίας, θα παραμείνει στη θέση του, το μόνο που απομένει, είναι να επισημοποιηθεί το γεγονός αυτό. Προς το παρόν δεν υπάρχουν σταθερές συναντήσεις μεταξύ των ηγετών της Γιουβέντους και του Silvano Martina, του μάνατζερ του παίκτη. Μαζί με τον Buffon πιθανό να παραμείνει και ο Marco Storari , τις επόμενες ημέρες θα ανανεώσει μέχρι το 2014.

Όλα είναι ήσυχα στο μπροστινό μέρος Aquilani: η Γιουβέντους δεν βιάζεται, περιμένουν να ρίξει η Λίβερπουλ τις απαιτήσεις της, πριν την επόμενη εβδομάδα. Ακόμα, η στρατηγική δεν αλλάζει: η οροφή για Aquilani καθορίζεται σε 10 εκατομμύρια ευρώ. Πίρλο: υπομονή μόνο η ανακοίνωση απομένει για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του, η μεσαία γραμμή της Γιουβέντους θα χτιστεί σιγά-σιγά και θα ακολουθήσει τις εισηγήσεις του Conte . Χρειάζεστε μια καλή μεσαία γραμμή με ονόματα που είναι στο τραπέζι των Φερνάντο της Πόρτο και του Diarra της Ρεάλ Μαδρίτης . Πιο περίπλοκη είναι η συζήτηση για τον Montolivo, το οποίο συνδέεται άμεσα και με την υπόθεση Aquilani. Στο πλαίσιο αυτό, χθες ο Sandra Menchaca, διευθύνων σύμβουλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκφράστηκε έτσι: «Πρέπει να περιμένουμε τον Montolivo να δούμε τι θα κάνουμε, θα ήθελα να παραμείνει στη Φλωρεντία, δέχθηκε τη σύμβαση που του πρόσφεραν, αλλά δεν είμαι αισιόδοξος. Σε περίπτωση που ο παίκτης θα πάει μακριά από τη Φιορεντίνα θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα χρηματικής αποζημίωσης. "

Εν τω μεταξύ, η Γιουβέντους έχει αποφάσισε να εξαγοράσει τους παίκτες οι οποίοι περιμένουν να μάθουν το μέλλον τους. Είναι οι Marco Motta , Simone Pepe , Fabio Quagliarella και Alessandro Matri . Η πρώτη, μόλις εξοφλούνται, έχει προγραμματιστεί να αρχίσει οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις με τη Λάτσιο για τον Lichtsteiner, ενώ οι άλλοι τρεις παίκτες στην ομάδα θα παραμείνει στη διάθεση μετράνε .Για Matri η Γιουβέντους θα καταβάλει 15 εκατ. ευρώ το Cellino (εναλλακτικά, θα μπορούσε να συμπεριληφθεί ως αποζημίωση ένα ζευγάρι των νέων, συμπεριλαμβανομένων Gianni ) για τον Πέπε ​​και τον Quagliarella θα καταβάλει τη δεύτερη από τις τρεις προγραμματισμένες δόσεις από πέρυσι.
Τέλος, περιμένουν την άφιξη του ελεύθερου Ziegler από την Σαμπντόρια.

2 σχόλια:

yotaras είπε...

Καλα ρε θα μας τρελανουν?Θα κρατησουν τον Μοτα τον ΤΡΑΓΟ??!!
Δηλαδη ελεος!

Ανώνυμος είπε...

Εγω Yotaρα πιστευω οτι θα τον αγορασουν για να τον δωσουν ανταλαγμα για καποιον παικτη.
Χαιρομαι που Φαμπιο κ Ματρι μενουν καθως και ο Πεπε..
Θα ενοχληθω παντως εαν φυγει ο Μελο και ερθει ενας δευτερος σισσοκο.. για τον Ντιαρα λεω..Φετος ηταν καλος και του χρονου θα ειναι ακομη καλυτερος.

Επιτελους ας παρουμε κ τον Ζιγκλερ,Μπαστος να τελειωνουμε απο αριστερα..

Nik thess