JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Matri πρωταγωνιστής: "Θέλω περισσότερα γκολ"

Πρωταγωνιστής στο γήπεδο, αστέρι στην τηλεόραση. Ο Alessandro Matri εξακολουθεί να είναι το κέντρο της προσοχής. Ειδικότερα, για το Juventus Channel, όπου ήταν ο οικοδεσπότης του προγράμματος Valeria Ciardiello «Πρωταγωνιστές», που βγήκε στον αέρα χθες βράδυ.

Στο περιθώριο της μετάδοσης, ο Matri μίλησε για την ομάδα του λίγες ημέρες πριν το ματς πρόκληση με την Κιέβο. Το πρώτο από τα τρία εμπόδια, πριν από το τέλος της σεζόν: « Στόχος μας είναι να τελειώσει η σεζόν και να πετύχουμε το στόχο που μας έχει απομείνει την έξοδο στο Champions League ».

Πιστεύετε στην τέταρτη θέση; « Ναι, αν και γνωρίζουμε ότι δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Μπορούμε μόνο να προσπαθήσουμε να κάνουμε εννέα πόντους και στη συνέχεια να ελπίζουμε για ευνοϊκά αποτελέσματα ».

Ο αγώνας με την Κιέβο είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια που είναι γεμάτα παγίδες. Ειδικά για την Γιουβέντους αυτή τη σεζόν : « Τα καλύτερα παιχνίδια μας τα έχουμε κάνει στα ντέρμπυ και χάσαμε με τις θεωρητικά μικρές ομάδες. Φαίνεται παράλογο, αλλά είναι αληθινό. Για αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την συγκέντρωση μας στον αγώνα της Δευτέρας και τα υπόλοιπα δυο ματς που απομένουν ».

Από τότε που έφτασε στο Τορίνο στα τέλη Ιανουαρίου, ο Matri έχει συγκλονίσει με την ευκολία που ενσωματώθηκε στην ομάδα. Επτά γκολ πέτυχε μέχρι τώρα με τη φανέλα της Γιουβέντους και το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. «Επειδή είμαι παίκτης Γιουβέντους, έχω δοκιμάσει τόσα πολλά συναισθήματα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό που θα μπορούσα να κάνω και για τα γκολ. Πριν από το τέλος της σεζόν ελπίζω να πετύχω κι άλλα γκολ και να συνεχίσω να βελτιώνομαι ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: