JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Juventus-Chievo 2-2 με Del Piero, Matri και μετά χαρακίρι σε 2'. Αυτοκτονία.!!!


Addio Champions League, να δούμε για Europa League... Ενώ κέρδιζε 2-0 η Juve ισοφαρίστηκε μέσα σε 2', είχε δυο δοκάρια, θα μπορούσε να έχει δυο πέναλτυ αλλά πρέπει να τα βάλει μόνον με τον εαυτό της... Μετά τις υπόλοιπες, σώσαμε και την Chievo...

Με Barzagli, Chiellini στο κέντρο της άμυνας, Grosso, Motta στα άκρα, Marchisio, Aquilani και Krasic, Pepe στη μέση και Matri, Del Piero μπροστά, κατέβασε την ομάδα ο Del Neri στο ματς με την σχεδόν σωσμένη Chievo (θέλει ένα βαθμό) που παίζεται Δευτέρα λόγω της χθεσινής γιορτής των Alpini στο Τορίνο.

Η Juve ξεκίνησε παίρνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ψύχραιμοι. Στο 8' ο διαιτητής Gervasoni χάρισε την κίτρινη κάρτα στον Rigoni που μπήκε με τη σχάρα πάνω στο πόδι του Pepe που το επόμενο λεπτό έγινε αποδέκτης σέντρας του Motta, καθυστέρησε, έδωσε στον capitano που δεν πρόλαβε και η μπάλα κατέληξε άουτ... Αλλά στο 12' ο Pepe κέρδισε πέναλτυ όταν ο Andreolli που τον κατέβασε (τραβώντας τον απ' τη φανέλα) μέσα στην περιοχή την ώρα της σέντρας: ο Del Piero κάνει το 1-0! Στο 15' ο Sorrentino έκανε το θαύμα του και κατάφερε να βγάλει με υπερπροσπάθεια σε κόρνερ ένα μακρινό σουτ του Aquilani που στο 23' έχασε την ευκαιρία του 2-0 όταν βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή μετά από συνδυασμό Krasic, Motta. Απάντηση της Chievo με τον Jokic που γύρισε μέσα στην περιοχή αλλά ο Buffon έβγαλε κόρνερ. O ρυθμός έπεσε και η Chievo προσπαθούσε: στο ημίωρο φάουλ του Pellissier άουτ... Νέα φάση με τον Krasic αλλά ο Sorrentino πρόλαβε. Στο 32' ο Grosso κέρδισε φάουλ ακριβώς στη γραμμή της περιοχής αλλά ο Del Piero δεν κατάφερε να βρει το τέρμα ούτε κανείς εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα. Κϊτρινη κάρτα στο 36' για τον Marchisio (κράτησε τον αντίπαλο που αφορομούσε) και χάνει το επόμενο ματς στην Parma. Η Chievo είχε αρχίσει να παρενοχλεί τη Juve που έκανε πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις... Αλλά στο 42' επιτάχυνε ο Krasic, κατέβηκε από δεξιά, σέντραρε αλλά... κόρνερ μπροστά σε Pepe, Del Piero. Τρία λεπτά καθυστερήσεις και η Chievo πίεζε σαν να ήταν η Juve - ο Del Neri φώναζε από τον πάγκο... Το πρώτο 45λεπτο έληξε με τους φιλοξενούμενους να χτυπάνε κόρνερ και τον Andreolli να σηκώνεται πιο ψηλά απ' όλους αλλά, ευτυχώς να βγάζει άουτ την κεφαλιά του...

Χωρίς αλλαγές μπήκαν οι δυο ομάδες στο γήπεδο για το δεύτερο μέρος. Η Juve βγήκε απευθείας στην επίθεση αλλά στην αντεπίθεση πετάχτηκε ο Pellissier - ευτυχώς τον έβγαλαν οφσάιντ. Η Chievo ξανάρχισε να πιέζει... Τι ευκαιρία στο 49': ο Motta ξέφυγε όμορφα, έβγαλε τη σέντρα, ο Krasic προς τα πίσω αλλά Matri, Del Piero παρεμποδίστηκαν... Στην επόμενη φάση, ο διαιτητής χαρίστηκε στον Andreolli (θα είχε αποβληθεί) που αγκάλιασε τον Matri και τον έριξε μέσα στην περιοχή... Στο 55' ο Aquilani έπεσε αλλά έριξε τη μπάλα μπροστά, ο Del Piero πήρε τη μπάλα, κατέβηκε, έκανε μισή προσποίηση και έβγαλε εκπληκτική οριζόντια μπαλιά έτοιμο γκολ για τον Matri που έμπαινε στην περιοχή και υπό πίεση σούταρε όπως έπρεπε: 2-0 με το 8o γκολ του in bianconero και 19ο συνολικά (έφτασε τον Di Vaio στην 4η θέση του πίνακα των σκόρερ). Νέα ευκαιρία - και τι ευκαιρία!- με τον Krasic να παίρνει τη μπάλα από τον Matri στην επόμενη φάση αλλά να γλύφει το οριζόντιο δοκάρι... Στο 64' ο Pellissier πάλι μπροστά αλλά ο Buffon διάβασε καλά τη φάση και επενέβη. Στο 65' γκολ του Grosso που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Και έπειτα τα απίστευτα - που δυστυχώς κοντεύουμε να συνηθίσουμε...- και προκάλεσαν τα έντονα σφυρίγατα της εξέδρας: σε δυο γκολ η ισοφάριση της Chievo πρώτα με τον Rigoni στο 68'και μετά με τον Sardo στο 69'!!! Και στο 71' ο Pellissier κόντεψε να κάνει το 2-3!!! Στο 72' κίτρινη για θέατρο στον Krasic που έπεσε έξω από την περιοχή του Sorrentino... Στο 72' ο Del Piero έβγαλε τη μπάλα στην περιοχή από κόρνερ, ο Chiellini έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, ο Sorrentino έχασε τη μπάλα, την πήρε ο Krasic αλλά η ευκαιρία χάθηκε - όπως χάθηκε λίγο μετά και με τον Matri. O Del Neri ετοίμαζε τον Toni που στο 80' αντικατέστησε τον Krasic ενώ η Juve βομβάρδιζε με σέντρες την περιοχή του Sorrentino και οι αποδοκιμασίες από την εξέδρα έπεφταν βροχή... Κόρνερ του capitano στο 81' και ο Chiellini με το ...στήθος στο δοκάρι! Στην αντεπίθεση, ο Buffon βγήκε - γιατί; - εκτός περιοχής (και εκτός γηπέδου), ο Pellissier πέρασε, έδωσε στον Uribe που ανενόχλητος έριξε την μπάλα πάνω στον μοναδικό αμυντικό μας - τι δώρο, αν δεν εκμεταλλευτούμε και αυτό! Δοκάρι του Toni στο 84', το ματς έχει γίνει εντελώς τρελό! Στο 88' ο Toni κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, ο Del Piero αυτοσυγκεντρώθηκε αλλά η μπάλα πέρασε περίπου μισό μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Sorrentino. Τρία λεπτά καθυστερήσεων με την αρχή των οποίων έγινε πέναλτυ σε βάρος του Toni (τράβηγμα της μπλούζας και πτώση) που όμως ο Gervasoni δεν έδωσε - αλλά η Juve πρέπει να τα έχει με τον εαυτό της και μόνο!

Εκεί που είχε βρεθεί στους 3 βαθμούς από την Udinese και την θέση για το Champions League να είναι πιο κοντά, η Juve έκανε χαρακίρι και τώρα αγωνιά ακόμα και για τη θέση που θα την οδηγήσει στο Europa League (αν το Palermo πάει στον τελικό Κυπελλου θα είναι δύσκολα)... Η ChievoVerona πήρε το βαθμό που ήθελε για να σωθεί και μαθηματικά ενώ δικαιώθηκε και ο Di Natale που έλεγε πως αυτή η Juve δεν αξίζει το Champions League...

JUVENTUS-CHIEVO 2-2
Τέρματα: 13' πεν. Del Piero, 55' Matri - 68' Rigoni, 69' Sardo
Κίτρινες κάρτες: 36' Marchisio, 53' Aquilani, 72' Krasic (J) - 12' Andreolli, 26' Rigoni (CV)
Διαιτητής: Andrea Gervasoni (Mantova). Επόπτες: Nicola Andrea Nicoletti (Macerata), Mauro Tonolini (Milano). Τέταρτος διαιτητής: Luigi Nasca (Bari).

JUVENTUS: 1 Buffon, 2 Motta, 15 Barzagli, 3 Chiellini, 6 Grosso, 27 Krasic (80' 20 Toni), 14 Aquilani, 8 Marchisio, 23 Pepe, 32 Matri, 10 Del Piero. Αναπληρωματικοί: 30 Storari, 43 Sorensen, 19 Bonucci, 17 Traore, 7 Salihamidzic, 36 Giandonaro.
Προπονητής: Luigi Del Neri.

CHIEVO VERONA: 28 Sorrentino, 3 Andreolli, 4 Mantovani, 20 Sardo, 12 Cesar, 17 Jokic (78' 5 Mandelli), 6 Fernandes, 16 Rigoni, 23 Constant, 31 Pellissier, 77 Thereau (40' 26 Bogliacino). Αναπληρωματικοί: 18 Squizzi, 21 Frey, 14 Guana, 7 Marcolini, 90 Uribe.
Προπονητής: S.Pioli.

Δεν υπάρχουν σχόλια: