JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας !

Δύσκολο να πω από τώρα ποιος θα είναι ο διάσημος κορυφαίους ποδοσφαιριστής που περιμένουν να έρθει στο Τορίνο οι οπαδοί της Γιουβέντους: Aguero, Tevez, Benzema, Dzeko ή ίσως κάποιος άλλος.



Θεωρητικά, πολλά είναι τα ονόματα που θα μπορούσαν να έρθουν φέτος στη Γιουβέντους. Το όνειρο των οπαδών είναι σαφέστατα ο Kun Aguero που μετά από 5 χρόνια και πολλά γκολ θεωρείτε σχεδόν βέβαιο ότι θα αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Αργεντινός έχει εκφράσει πρόσφατα την επιθυμία του να εγκαταλείψει την Ατλέτικο και να δοκιμάσει νέες εμπειρίες και να βρει νέες προκλήσεις, θα δούμε όμως αν θα επιλέξει να έρθει σε μια ομάδα που δεν αγωνίζεται φέτος στην Ευρώπη ή όχι.



Το ίδιο ισχύει και για τον Tevez, ο οποίος με τη σειρά του θα εγκαταλείψει την Manchester city. Για να δούμε αν και αυτός, θέλει να επιλέξει το Τορίνο ή όχι. Για τον Benzema η Γιουβέντους θα περιμένει να δει αν θα είναι στα πλάνα του Mourinhio για τη νέα σεζόν για να κάνουν κίνηση για την απόκτηση του. Τέλος ο Dzeko, το μεγάλο καλοκαιρινό όνειρο που χάθηκε το περασμένο έτος είναι και πάλι στη λίστα της ομάδας. Ο Βόσνιος θα μπορούσε να φτάσει με τη μορφή δανείου με δικαίωμα εξαγοράς, αλλά θα περιμένουμε να δούμε τη θα γίνει με όλες αυτές τις περιπτώσεις, έχουμε μπροστά μας όλο το καλοκαίρι


Η πραγματικότητα είναι ότι η Γιούβε πήρε τον Pirlo στη μεσαίας γραμμής, αλλά αυτός δεν είναι ο κορυφαίος παίκτης που οι οπαδοί περίμεναν, μια άλλη ελεύθερη μεταγραφή που έγινε του Ziegler για την αριστερή πλευρά και αυτός μπορεί να είναι καλός παίκτης αλλά όχι βαρύ όνομα..



Προς το παρόν, η διαφορά μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας είναι μεγάλη, θα λάβουμε την απάντηση για το αν μία από τις τέσσερις αυτές περιπτώσεις των πιθανών μεταγραφικών στόχων θα έρθει στο Τορίνο και θα κάνει την απόσταση από το όνειρο ως την πραγματικότητα μικρότερη. Υπομονή.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: