JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Από ιατρικές εξετάσεις περνάει ο Βούτινιτς.


ΤΟΡΙΝΟ, 1 Αυγούστου - βρίσκονται σε εξέλιξη στο Τορίνο ιατρικές επισκέψεις του Μίρκο Βούτσινιτς. Ο νέος επιθετικός της Γιουβέντους, που αποκτήθηκε από τη Ρόμη, έφθασε νωρίς το πρωί στην κλινική Fornaca για να διενεργήσει τις εξετάσεις και συνοδεύεται από τον υπεύθυνο της ομάδας της Γιουβέντους, Matteo Fabris. Ο Βούτσινιτς το απόγευμα θα υπογράψει συμβόλαιο που θα συνδεθεί με τη Γιούβε για τέσσερις σεζόν και στη συνέχεια θα ενταχθεί στο νέα του ομάδα και θα πάει να συναντήσει τους συμπαίκτες του στο Vinovo, για την πρώτη προπόνηση υπό τις διαταγές του τεχνικού, Antonio Conte.

Savicevic -"έκανε καλά που πήρε η Γιουβέντους τον Βούτσινιτς, είναι μια μεγάλη αγορά: η Γιουβέντους μαζί του μπορεί να πετύχει όλους τους στόχους της για να κερδίσει . " Η ευλογία για την τελευταία συμφωνία του Beppe Marotta προέρχεται απευθείας από τον Degian Savicevic, ο πρωταθλητής του Φάμπιο Καπέλο με τη Μίλαν τη δεκαετία του ενενήντα και πλέον πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Μαυροβουνίου. Ο Βούτσινιτς έχει οριστεί ο διάδοχός του, ο μαθητής του, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας, ο άνθρωπος που είναι ο καλύτερος αντιπρόσωπος του ποδοσφαίρου του Μαυροβουνίου. "και" ένας από τους καλύτερους 5 - 6 επιθετικούς στον κόσμο. Και είναι πλέον ώριμος, η κίνηση αυτή του επιτρέπει να κάνει το μεγάλο άλμα. Θα μπορούσε να πάει στην Τσέλσι ή την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επειδή ο Μίρκο έχει τα προσόντα να παίξει σε μεγάλες ομάδες και είναι αυτό που του αξίζει, είμαι ευτυχής που ο ίδιος έχει αποφασίσει το μέλλον του και έχει επιλέξει την Γιουβέντους ".

Ο Savicevic δεν έχει καμία αμφιβολία: η αντιπαλότητα που είχε με τη Γιουβέντους τα χρόνια που ήταν στη Μίλαν έχει εξαφανιστεί ακόμα κι αν έχει τη Μίλαν μέσα στην καρδιά του. Αλλά τώρα είναι πεπεισμένος ότι ο Βούτσινιτς με την Γιουβέντους θα έχει πολλές επιτυχίες στο μέλλον. "Υπάρχουν κύκλοι που κάποια στιγμή κλείνουν και ανοίγουν άλλοι, όπως συνέβη και στην Μίλαν. Μετά από μερικές δύσκολες σεζόν η Γιουβέντους είναι πίσω για να κάνει μεγάλα πράγματα".

Ο Βούτσινιτς είναι το σωστό όπλο στη φαρέτρα του Αντόνιο Κόντε, εντυπωσιάζε από τότε που ήταν παιδί. «Είναι πολύ γρήγορος, ξέρει πώς να ντριμπλάρει και να σουτάρει»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εχω αμφιβολιες γι'αυτον... δε μου γεμιχει το ματι...

John.The.Terrible