JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Έτοιμη είναι η Γιουβέντους να τελειώσει και το θέμα του αριστερού εξτρέμ.

Όπως αναφέρθηκε από την ιστοσελίδα «itasportpress.it» , κατά την τελευταία ώρα η Γιουβέντους φέρεται να έκανε πρόταση στη Φιορεντίνα ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ για τον Βάργκας η οποία απορρίφθηκε από τους βιόλα. Στα ίχνη του Βάργκας είναι και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αλλά σύμφωνα με φήμες που συλλέγονται από την «Corriere dello Sport», ανησυχούν για το ότι η Γιουβέντους προσφέρει και τον Jorge Martinez (28) που αρέσει πολύ στον προπονητή της Φιορεντίνα Μιχαήλοβιτς, ιδανικό για το εξωτερικό άκρο της Φιορεντίνα στο 4-3-3.Ο Ουρουγουανός έχει παίξει υπό τις εντολές του Σέρβου τεχνικού στην Κατάνια, στην Τοσκάνη ψάχνουν παίκτη που θα γεμίσει το κενό που άφησε η φυγή του Cerci.

Μια άλλη επιλογή είναι ο Eljero Εlia, ο Ολλανδός του Αμβούργου θα μπορούσε να αφήσει να αφήσει το λιμάνι και να έρθει στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους, ίσως με ένα ποσό 9-10 εκατομμυρίων ευρώ. Από το περασμένο καλοκαίρι τον «παρακολουθεί» η Γιουβέντους συνεχώς. Ήταν η κύρια εναλλακτική λύση για την αγορά 2010 σε περίπτωση που δεν ερχόταν στην ομάδα ο Krasic. Ο παίκτης ο ίδιος, πριν από μερικές εβδομάδες, είπε ότι αν ήταν να αλλάξει φανέλα και να φορέσει τη φανέλα της Juventus θα τον γεμίζει με υπερηφάνεια. Ως εκ τούτου, η συμφωνία μπορεί να είναι εφικτή αν και το Αμβούργο φυσικά έχει τη διάθεση να τον πουλήσει.

Τέλος υπάρχει και ο Ντιέγκο Perotti (23), σύμφωνα με την Σεβίλλη, έχει το πλεονέκτημα του ιταλικού διαβατηρίου : η προσφορά της Γιουβέντους , για την οποία ο Fabio Guild πέταξε στη Σεβίλλη, είναι 10 εκατ. ευρώ και αναμένεται απάντηση τις επόμενες μέρες.

6 σχόλια:

Vero Juventino είπε...

As kanoume kai mia protash ston Robben gia aristera...den 3ereis kamia fora...

yotaras είπε...

Elia παιδια με κλειστα ματια!

Ανώνυμος είπε...

dn vazane pio polla lefta na pernane ton bale...aytos nai tha htane o katallilos...

Stelios είπε...

duskolo na vreis paiktara gi auth th 8esh... kanenan metrio 8a paroume pali! etsi gia na mhn xalame thn paradosh twn apotuxhmenwn metagrafwn ta teleutaia xronia..........

mike_bianconero είπε...

Ελια οπως λεμε Βαργκας???Α ρε αχρηστε πανιβλακα Μαροτα αναθεμα την ωαρ και την στιγμη που ηρθες στο Τορινο!Αριστερο χαφ σε ζητανε σε λενε και ποιον θελουν και εσυ πας(κλασσικα)για αλλως και ειναι και δεξιοποδαρος???Θημηστε μου λιγο ποσο καιρο(να μην πω χρονια)εχουμε να παιξουμε με αριστεροποδαρο ΑΡΙΣΤΕΡΟ χαφ???

Xristos είπε...

I KALITERI LISI GIA MENA GIA AFTI TIN THESI EINAI AN OXI O ELIA O AFFELAY