JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Γιουβέντους-Μπάγερν, σε άλλη μια μονομαχία: Μετά τον Vidal, είναι σειρά του Alex.


Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου, θα δώσουν όπως φαίνεται άλλη μια μάχη στην αγορά. Μετά την περίπτωση του Vidal, ο οποίος προκάλεσε μια διαμάχη μεταξύ Ρουμενίγκε και Marotta, προετοιμάζει μια νέα μάχη για την απόκτηση από την Τσέλσι του Βραζιλιάνου αμυντικού Αλεξ. Σύμφωνα με τη «Sun», η οποία αναφέρει το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό των Μπλε καθώς τον έχει στην άκρη ο Villas Boas, ο οποίος θέλει να αναζωογονήσει την ομάδα του. Η αξία του παίκτη ανέρχεται σε € 10.000.000. Για τον παίκτη μεγάλο ενδιαφέρον δείχνει και η Μπάγερν Μονάχου και μάλλον η μάχη αυτή θα φουντώσει τις επόμενες μέρες.

Η καριέρα του αμυντικού είναι μεταξύ φωτός και σκιάς: Νέος στην Σάντος μαζί με παίκτες όπως οι Elano, Ντιέγκο και Ρομπίνιο και μετέπειτα η μετάβαση του στην Ευρώπη με τα χρώματα της PSV, κερδίζοντας εθνικά πρωταθλήματα και κύπελλα υπό την καθοδήγηση των Hiddink και Koeman και στη συνέχεια όταν η Τσέλσι αποφάσισε να τον φέρει στο Λονδίνο μετά από τρία χρόνια στην ολλανδική ομάδα. Κέρδισε επίσης το πρωτάθλημα με τους μπλε και το κύπελλο. Ωστόσο είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς, καθώς πολύ συχνά ταλαιπωρήτε από συχνές βλάβες.

3 σχόλια:

mike_bianconero είπε...

Να πω πως δεν τα λεγα?Λουγκανο ζητησε ο κοουτς για Αλεξ παει αυτος ο πανηλιθιος καραφλοκεφαλος!Απορω αν συννενοητε με κανεναν αυτος ο τυπος!Τον λενε Λουγκανο θελω και στανταρ απανταει "Οκ θα φερω τον Αλεξ"!

magica juve είπε...

mike ηρεμισε αγορι μου!!δεν νομιζω ο λουγκανο να εινα πολυ καλυτερος απο τον αλεξ...30 χρονων ειναι και παιζει στην φενερ...στα 30 θα κανει το μεγαλο βημα?ασε μπας και φερει κατα λαθος τον αλεξ σου λεω!!

mike_bianconero είπε...

Αδελφε με ειδες πουθενα να λεω οτι ο Λουγκανο ειναι καλυτερος???Δε νομιζω εγω απλα ειπα οπως ειχα πει και στο προηγουμενο ποτ που ελεγε"Λουγκανο και Βαργκας επελεξε ο Κοντε σειρα του Μαροτα τωρα" και ειπα αυτους τους δυο του ειπε αν φερει και ο πανιβλακας ο αλλος στανταρ θα φερει αλλους.Οριστε!Αυτο με ανησυχει δεν βλεπω να συννεοουνται αυτοι οι δυο.....