JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Zenit για Bonucci, Iaquinta παραμένει έως τον Ιανουάριο


Σήμερα η «Tuttosport», αναφέρει πως υπάρχει πρόταση της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για τον αμυντικό της Γιουβέντους Leonardo Bonucci και είναι έτοιμη να πληρώσει για να πάρει τον παίκτη έως 15 εκατ. που είχαν ζητηθεί από τον Marotta , η ρωσική ομάδα έχει πρόθεση να συζητήσει με τους τεχνικούς ομολόγους της Γιουβέντους.

Ο νεαρός Δανός Sorensen (19): μάλλον θα καταλήξει στην ιδιοκτησία στη Μπολόνια. Όσο για τον Vincenzo Iaquinta (31), του οποίου η αποθεραπεία έχει πάει καλά, θα παραμείνει μέχρι τον Ιανουάριο πρόκειται να είναι ένας από τους 6 της επίθεσης. Για τον Amauri , περιμένουμε να δούμε τη θα γίνει με την Τζένοα : μεταξύ των εταιριών υπάρχει ήδη κατ 'αρχήν συμφωνία και ο Preziosi ανυπομονεί να θέτει στο ζευγάρι Cassano - Amauri .
Ο Pasquato (πολύ δημοφιλής με Conte αυτή τη σεζόν) ενδέχεται να παραμείνει στην ομάδα και ο Giandonato (δεδομένου ότι δεν υπάρχει αφθονία στη μεσαία γραμμή μετά την πώληση των Melo και Sissoko και με δεδομένο πως δεν πρόκειται θα αγοράζουν άλλον για τη μεσαία γραμμή) φαίνεται πως παραμένει και αυτός στην ομάδα, ενώ ο Ekdal αναμένει την απάντηση του Κάλιαρι, το οποίο θα πρέπει να εργαστεί για την ενίσχυση του. Ο Manninger είναι πάντα πιο κοντά στην Σαμπντόρια σήμερα θα μπορούσε να είναι και το κλείσιμο της συμφωνίας.

4 σχόλια:

Xristos είπε...

an einai dynaton. menei o iaquinta kai paei na fygei o bonucci

Dima είπε...

na fugei o bonucci apo tn inter einai

mike_bianconero είπε...

Κατω τα χερια απο τον Λεοναρντο ρε!Ξυπνα πανιβλακα Μπαροτα!Dima σοβαρεψου ρε αγορι μου δηλαδη αν σε ερθει ο Σναιντερ η ο Ετο μην τους παρεις εσυ!Δε μου λες ο Πιρλο σαρεσει????

yotaras είπε...

Ρε οχι τον Μπονουτσι το κερατο μου μεσα!Ελεος ποια!