JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Παρέμεινε η ποίνη των 10 μηνών για το Κόντε.

Απορρίφθηκε η έφεση που είχε καταθέσει κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης ο Αντόνιο Κόντε και έτσι ο τεχνικός της Γιουβέντους είναι αναγκασμένος να εκτίσει ποινή 10 μηνών για την υπόθεση των στημένων αγώνων. Ο Κόντε, που αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση, προτίθεται να προσφύγει και σε τρίτο βαθμό δικαιοσύνης.

Ένας από τους κατηγορούμενους της υπόθεσης των στημένων αγώνων που συγκλόνισε την Ιταλία, ήταν ο Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός τεχνικός κρίθηκε ένοχος για προκαθορισμό του αποτελέσματος σε δύο αγώνες της τότε ομάδας του, της Σιένα και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 10 μηνών από κάθε αγωνιστική δράση.

Ο Κόντε που αρνείται κάθε ανάμειξη με τα στημένα παιχνίδια, άσκησε έφεση κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης. Οι δικηγόροι του ήταν σίγουροι πως με τα στοιχεία που είχαν συλλέξει, θα έπειθαν τον αθλητικό δικαστή για την αθωότητα του πελάτη τους.

Τελικά δεν κατάφεραν να πετύχουν το σκοπό τους, αφού ο αθλητικός δικαστής απέρριψε, ουσιαστικά, την έφεση, επικυρώνοντας την πρωτοβάθμια απόφαση. Σύμφωνα με ανακοίνωση των αθλητικών δικαστών, έγινε δεκτή η έφεση για το ματς Νοβάρα - Σιένα, αλλά απέρριψαν εκείνη που αφορούσε το παιχνίδι Αλμπινολέφε - Σιένα. Έτσι στον Κόντε επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού 10 μηνών.

Σύμφωνα με δηλώσεις των δικηγόρων του τεχνικού της «Γιούβε», αναμένεται να ασκηθεί νέα έφεση, με σκοπό να «πέσει» εντελώς η ποινή στον τρίτο βαθμό δικαιοσύνης. 

Εκτός του Κόντε, τιμωρήθηκε και ο βοηθός του (τότε στη Σιένα και τώρα στη Γιουβέντους), Άντζελο Αλέσιο, με οκτάμηνο αποκλεισμό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το πραγματικο τους προβλημα ειναι ο Κοντε...και προσωπικα δεν περιμενα κατι καλυτερο....απο την αλλη εμεις καλα κανουμε και επιμενουμε....αυτοι το σκοπο τους τον εχουν πετυχει και οι τρικλοποδιες τους καλα κρατουν...οι υποθεσεις μπονουτσι και πεπε ηταν για να θολωσουν τα νερα και να αποσπασουν την προσοχη.....παρολα αυτα η διοικηση εδειξε πυγμη και με τους σωστους χειρισμους θεωρω οτι ανταπεξηλθε...!!

ΥΣ 1 Δεν πτοουμαστε ο αγωνας για δικαιωση συνεχιζεται....

ΥΣ 2 Απο τον Παλατσι τωρα περιμενω να υποβαλει την παραιτηση του οπως υποσχεθηκε...και....ας παει για πρωθυπουργος τωρα....θεωρω πως μεχρι εδω καλα τα πηγε...παραπανω...(;)σορρυ αλλα βρε παιδια εκτιθεστε...!!

ΥΣ 3 Η ομαδα συνεχιζει καλα και πορευεται παρα τις τρικλοποδιες και καλα θα κανει τουλ. για αυτη τη σεζον να συνηθησει...μαροττα μεταγραφη επιθετικου τωωωωρα!!

FORZA JUVE

ΣΑΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ