JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Βούτσινιτς και Μπαρτζάλι έτοιμοι να σηκώσουν την πρώτη κούπα της χρονιάς.

Η διαφαινόμενη τιμωρία του Αντόνιο Κόντε δίνει έξτρα κίνητρο στους παίκτες της Γιουβέντους, ενόψει του ιταλικού Σούπερ Καπ με τη Νάπολι, όπως δήλωσαν οι Μίρκο Βούτσινιτς και Αντρέα Μπαρτσάλι.
«Πεινάμε για τίτλους και θέλουμε να εκδικηθούμε για την ήττα στον τελικό του Coppa Italia και να το αφιερώσουμε στον Αντόνιο Κόντε. Ο προπονητής μας είναι ήρεμος και όπως πάντα δίπλα σε όλους μας και απολύτως συγκεντρωμένος στον αγώνα», είπε ο Βούτσινιτς που αναφέρθηκε και στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται καθώς στα τελευταία δύο φιλικά δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους: «Είμαι καλά και το προπονητικό τιμ με έκανε να τρέχω σαν τρελός την τελευταία εβδομάδα. Αγωνιστικά τα πάω μια χαρά με τον Μάτρι και τον Τζιοβίνκο. Με τον Αλεσάντρο έχουμε καλή συνεργασία από την περασμένη σεζόν ενώ με τον Σεμπάστιαν τώρα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον. Ο Τζιοβίνκο είναι εξαιρετικός τεχνίτης και μου θυμίζει τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Για να μην παρεξηγηθώ, πάντως, ο Αλεξ είναι μοναδικός και δεν μπορεί να του μοιάσει κανείς».

Ο Μπαρτσάλι από την πλευρά του, είπε τα ακόλουθα.

«Είμαστε σε καλή κατάσταση, συγκεντρωμένοι και καθόλου αδιάφοροι για το Σούπερ Καπ. Τα όσα γίνονται έξω από το γήπεδο δεν μας ενοχλούν. Αντιθέτως, θα έλεγα ότι όλα αυτά μας δίνουν έξτρα κίνητρο. Οταν μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο ξεχνάς όλα τα άλλα και συγκεντρώνεσαι αποκλειστικά στον αγώνα.

Ξέρουμε πόσο δυνατή είναι η Νάπολι καθώς έχει σημαντικούς ποδοσφαιριστές και μεγάλες δυνατότητες αλλά την περασμένη σεζόν πρωταγωνίστρια ήταν η Γιουβέντους και πιστεύω ότι η Νάπολι θα δυσκολευτεί πάρα πολύ το Σάββατο. Θα είμαστε επιθετικοί και θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό, θα είναι η γνωστή Γιούβε στο γήπεδο.

Η Νάπολι πέρυσι μας δημιούργησε προβλήματα στο 3-3 του Σαν Πάολο, μετά κυριαρχήσαμε απόλυτα στο 3-0 του Τορίνο και ο τελικός του Coppa Italia ήταν ένα ισορροπημένο ματς που κρίθηκε από λεπτομέρειες. Σε έναν τελικό όλα μπορούν να γίνουν και την διαφορά σε τέτοια ματς κάνει το πάθος και η... πείνα του καθενός για νίκη»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: