JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Θέλει Γιουβέντους ο Γιορέντε

Η Γιουβέντους είναι ο ιδανικός προορισμός για τον Φερνάντο Γιορέντε, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «AS» αναφέρει ότι ο Ισπανός επιθετικός ζήτησε από τον πρόεδρο της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Χόσου Ουρούτια, να αποδεχθεί την πρόταση των 21 εκατ. ευρώ της ιταλικής ομάδας ή να ρισκάρει να τον αφήσει ελεύθερο.


Το συμβόλαιο του διεθνούς φορ λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ο βασκικός σύλλογος δεν θα βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία του. Στη συνάντηση των δύο ανδρών ο Γιορέντε είπε στον Ουρούτια ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τους «μπιανκονέρι» και η απόφασή του να αποχωρήσει από το «Σαν Μαμές» είναι ειλημμένη.


Αυτή την εβδομάδα η Γιουβέντους αύξησε την πρότασή της για τον 27χρονο παίκτη στα 21 εκατ. ευρώ, αφού δεν κατάφερε να αποκτήσει τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι και τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Από την πλευρά της, η Μπιλμπάο επιμένει να ζητάει 36 εκατ. ευρώ (τόσα προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσής του Ισπανού) για την παραχώρησή του.


Την ίδια ώρα, η «Corriere dello Sport» γράφει ότι η Γιουβέντους θα μπορούσε να αποκτήσει με 20 εκατ. ευρώ τον Εντίν Τζέκο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, πρόβλημα για την αγγλική ομάδα αποτελεί ο τραυματισμός του Σέρχιο Αγουέρο στο γόνατο την προηγούμενη εβδομάδα.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλά και άλλος ήθελε μόνο juve και άλλαξε χώρα τη να λέμε τώρα, δεν πειράζει μέσα σε 6 μέρες θα μάθουμε άμα έχουμε for της προκοπής αν πάντως είναι έγκυρο το δημοσίευμα θα είναι ηλίθια η μπιλμπάο δεν τον δόση, σε 3 μήνες μένει ελεύθερος και για τα 36μ που θέλει θα πάρει μόνο τα 3 τώρα ποια 3 είμαι καλό παιδί και δεν κάνει να πω.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα Συμφωνω με την αποψη του Γιαννη απολυτα!!Ας ελπισουμε να πανε ολα καλα και να κλεισει αυτη η τρυπα που απο την προηγουμενη σεζον δεν λεει να κλεισει!!


Forza Juve

Σακης Θεσ/νικη

Jimis-Juventus είπε...

Makarina ton paroume einai paixtoura