JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Ανιέλι: "Κυνήγι μαγισσών από την αθλητική δικαιωσύνη"

Το γεγονός ότι ο Αντόνιο Κόντε αθωώθηκε για τον αγώνα Νοβάρα-Σιένα αλλά παραμένει τιμωρημένος για δέκα μήνες, έφερε μια... οργισμένη ανακοίνωση από τον Αντρέα Ανιέλι.

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους επιτίθεται στο αθλητικό σύστημα δικαιοσύνης στην Ιταλία γιατί αν και δέχεται επισήμως πλέον ότι ο Φίλιπο Καρόμπιο δεν λέει αλήθεια για τον Κόντε, διατήρησε την ίδια ποινή με πριν, απλά και μόνο για τον αγώνα Αλμπινολέφε-Σιένα πια.

Η ανακοίνωση του Ανιέλι, που κάνει λόγο για ένα αντι-Γιούβε μπλοκ, τρία 24ωρα πριν αρχίσει το φετινό Campionato και με το καλοκαίρι να είναι αφιερωμένο σε δηλώσεις και... κόντρα δηλώσεις ανάμεσα σε προπονητές ή παράγοντες ομάδων, είναι η ακόλουθη.

«Η σημερινή απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ομοσπονδίας επιβεβαιώνει τις χειρότερες υποψίες μας σχετικά με την υπόθεση του Αντόνιο Κόντε. Για αρκετούς μήνες παρακολουθούσα αυτή την υπόθεση με δυσπιστία και σοκ για ένα αθλητικό σύστημα δικαιοσύνης που συνεχώς επιδίδεται σε κυνήγι μαγισσών... Σήμερα φτάσαμε στο αποκορύφωμα. Ενώ υπάρχει μια ξεκάθαρη νίκη στο δικαστήριο, αποφάσισαν να σκοτώσουν την λογική και να διατηρήσουν την ίδια ποινή, ουσιαστικά διαπλασιάζοντας την.

Βασικά, μετά από μήνες και μήνες στους οποίους ακούγαμε τον Φίλιπο Καρόμπιο να λέει με βεβαιότητα ότι ο προπονητής ζήτησε από τους παίκτες να έρθουν ισόπαλοι πριν την έναρξη του αγώνα Νοβάρα-Σιένα, σήμερα ανακάλυψε η πειθαρχική επιτροπή ότι ο Κόντε είναι απολύτως αθώος αλλά... κρέμονται μόνο από τον αγώνα Αλμπινολέφε-Σιένα πλέον και ρίχνουν την ίδια ποινή με πριν! Αυτό, φυσικά, σημαίνει ότι δεν υπάρχει πλέον καμία καλή διάθεση για αλήθεια, αριθμητική και δικαιοσύνη. Αληθινή δικαιοσύνη.

Το αθλητικό ποινικό σύστημα στο σύνολο του είναι χαρούμενο με γρήγορες δίκες και ασύμμετρη προσέγγιση σε διαφορετικές υποθέσεις, ανθρώπους ή ακόμη χειρότερα συλλόγους, χρησιμοποιώντας βάρβαρες μεθόδους που δεν ανήκουν σε μια δημοκρατία.

Πέραν αυτών, το ίδιο αυτό σύστημα προτρέπει όσους κατηγορούνται να δηλώνουν ένοχοι και να παραιτούνται του δικαιώματος απολογίας, μόνο και μόνο για να γίνονται οι γρήγορες δίκες που θέλουν αυτοί.

Επιβεβαιώνω για ακόμη μία φορά ότι ο Αντόνιο Κόντε είναι και θα συνεχίσει να είναι ο προπονητής της Γιουβέντους. Μετά την δίκαιη κατάκτηση του Σούπερ Καπ, που επανέφερε τη ζήλεια και το αντι-Γιούβε μπλοκ που πάντα υπήρχε, η ομάδα είναι ενωμένη για να μπει στις μάχες του Campionato, του Champions League και του Coppa Italia.

Οποιος πιστεύει ότι όσα έκανε το αθλητικό σύστημα δικαιοσύνης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα επηρεάσουν αρνητικά τη σεζόν της Γιουβέντους, είναι ξεκάθαρο ότι δεν τα έχει υπολογίσει καλά»
!

Δεν υπάρχουν σχόλια: