JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

«Δε θα απολογηθεί ο Μπονούτσι»

Μπορεί ο εισαγγελέας Στέφανο Παλάτσι να προτείνει σε όλους να δηλώσουν ένοχοι για να τους κάνει... εκπτώσεις αλλά ο Λεονάρντο Μπονούτσι δεν πρόκειται να πράξει κάτι τέτοιο.
Ο αμυντικός της Γιουβέντους κινδυνεύει με τιμωρία λόγω ενός αγώνα Μπάρι-Ουντινέζε αλλά σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Τζιαμπιέτρο Μπιάνκι, δεν πρόκειται να απολογηθεί και δεν πρόκειται να ομολογήσει κάτι που δεν έκανε, για να πετύχει συμβιβασμό με τον Παλάτσι.

«Ο εισαγγελέας μας πρότεινε να δηλώσει ο Λεονάρντο ότι είναι ένοχος για να του μειώσει την κατηγορία και την ποινή. Μας είπε ξεκάθαρα ότι αν ο Μπονούτσι παραδεχθεί ότι έκανε κάτι τότε θα τιμωρηθεί μόνο για λίγους μήνες. Ο Λεονάρντο, πάντως, δεν έχει κάνει τίποτα οπότε τι να ομολογήσει; Μπορεί να υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας αλλά δεν πρόκειται να ομολογήσει κάτι που δεν έκανε. Είναι θέμα ηθικής. Δε θα απολογηθούμε και δε θα ομολογήσουμε τίποτα που δεν έχουμε κάνει», τόνισε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος και συνέχισε: «Με βάση τη δικογραφία είμαστε σίγουροι ότι δεν μπορεί να επιβληθεί τιμωρία γιατί δεν υπάρχει καμία απόδειξη. Το γεγονός ότι είπε κάτι κάποιος άλλος παίκτης χωρίς όμως να έχει κάποια απόδειξη δεν δικαιολογεί καμία τιμωρία».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

an ton timwrhsoun mas kanoun polu zhmia. xanoume enan amuntiko pou fetos htan kalos einai mono 25 xronwn kai dwsame kai 15 muria. thelw na elpizw na mh timwrhthei alla den to vlepo