JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Lippi: "Μπροστά από όλους η Γιουβέντους".

Φαβορί για την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος είναι η Γιουβέντους, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μαρτσέλο Λίπι στην «Gazzetta dello Sport». Ο πρώην προπονητής της εθνικής Ιταλίας τόνισε ότι, ακόμα και αν δεν κάθεται στον πάγκο της ομάδας ο Αντόνιο Κόντε, η ομάδα μπορεί να δείξει χαρακτήρα και να παρουσιάσει όσα κάνει στις προπονήσεις.

«Δεν νομίζω ότι η ποινή του (Αντόνιο) Κόντε θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την πορεία της Γιουβέντους. Ο Αντόνιο (Κόντε) ασχολείται αρκετά με την προετοιμασία της ομάδας για τους αγώνες, ακόμη και αν δεν είναι μέσα στους αγώνες, η δουλειά που κάνει μέσα στην εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική. Ξέρω τον Αντόνιο ως άνθρωπο είναι ειλικρινής και σοβαρός. Δεν νομίζω ότι έχει κάνει κάτι κακό», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός κόουτς και πρόσθεσε:

«Ναι, πιστεύω ότι η Γιουβέντους είναι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποια άλλη ομάδα που να είναι τόσο δυνατή όσο αυτή. Η Νάπολι έχει βελτιωθεί αρκετά, στην Ίντερ τελείωσε ένα κύκλος και αρχίζει ένας άλλος. Η Μίλαν έχει κάνει κάποιες εξαιρετικές πωλήσεις, αλλά χωρίς κάποιο αισιόδοξο πλάνο. Η Ρόμα έχει ανέβει επίπεδο σε ό,τι αφορά την προπόνηση. Παρόλα αυτά, η Γιουβέντους είναι πιο μπροστά από όλες». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: