JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Άμεση διάψευση από Γιούβε για Βίγια.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Γιουβέντους στα δημοσιεύματα που την θέλουν να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νταβίντ Βίγια. Συγκεκριμένα, ο Μπέπε Μαρότα τόνισε ότι δεν ισχύουν όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και οι «μπιανκονέρι» θέλουν έναν επιθετικό στο στιλ του Έντινσον Καβάνι ή του Φερνάντο Γιορέντε. Επίσης, στα υπ’ όψιν τους είναι ο Έντιν Τζέκο.

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των πρωταθλητών Ιταλίας είναι ο Γιορέντε, αλλά η Αθλέτικ Μπιλμπάο θέλει 36 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει. Από τν πλευρά της, η «Γιούβε» δεν προτίθεται να δώσει περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ για έναν παίκτη που το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και βρίσκεται σε θέση αναμονής.

Εν τω μεταξύ, η ισπανική εφημερίδα «Comercio»έγραψε ότι η Γιουβέντους στράφηκε στη λύση ενός άλλου επιθετικού της Primera Division, του Νταβίντ Βίγια. Ωστόσο, ο γενικός διευθυντής των «μπιανκονέρι», Μπέπε Μαρότα, τόνισε στην Mundo Deportivo:

«Διαψεύδω οποιοδήποτε ενδιαφέρον ή διαπραγμάτευση για τον Νταβίντ Βίγια. Είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά δεν έχει το στιλ του επιθετικού που ψάχνουμε. Θέλουμε έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Έντινσον Καβάνι ή του Φερνάντο Γιορέντε, ενώ μεταξύ των υποψήφιων στόχων μας είναι και ο Έντιν Τζέκο».

Οι ιταλικές εφημερίδες τώρα παρουσιάζουν μία ακόμα επιλογή για τους «μπιανκονέρι». Πρόκειται για τον Παραγουανό επιθετικό της Μπενφίκα, Όσκαρ Καρντόσο, που φημολογείται ότι θέλει να αποχωρήσει από τους «αετούς». 

3 σχόλια:

Unknown είπε...

ΟΥΦΦ! καλύτερα.
Ο lliorente δεν παίζει και με την real την δευτέρα μήπως είναι έτοιμος να την κάνει.Άντε πέντε μέρες μείνανε για να δούμε.

Unknown είπε...

Atletico madrid*

mike_bianconero είπε...

Γιάννη ο Γιορεντε μπορούμε να πούμε οτι αποτελεί ξένο σώμα στην Μπιλμπάο μετά τις αποδοκιμασίες σε ένα επίσημο ματς που μπήκε αλλαγή έμεινε και εκτός αποστολής στο πρώτο ματς πρωταθλήματος και βασικά έχει πει στον πρόεδρο οτι ή τον πουλάει ή ρισκάρει να τον χάσει ελεύθερο σε 6 μήνες.Τώρα που θα πάει δεν ξέρω...