JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ο Conte πήρε 22 παίκτες για το φιλικό Juventus-Benfica.

O Conte πλέον έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για τον αγώνα εναντίον της Πορτογαλικής ομάδας. 22 παίκτες θα ταξιδέψουν στην Γενεύη για τον αποψινό φιλικό αγώνα. 

Αυτή είναι η πλήρης λίστα των παικτών για το αποψινό φιλικό:



Buffon
Storari
Leali
Bonucci
Masi
Rugani
Lichtsteiner
Untersee
Ziegler
Asamoah
Giaccherini
Krasic
Marchisio
Marrone
Padoin
Pazienza
Pirlo
Vidal
Boakye
Giovinco
Matri
Quagliarella




Γιουβέντους - Μπενφίκα, 20:00: οι πιθανές συνθέσεις.


Απόψε, στη Γενεύη, ο Αντόνιο Κόντε θα είναι στον πάγκο της Γιουβέντους εναντίον της Μπενφίκα. Από αύριο και για τρεις μήνες θα ζει τα παιχνίδια της Γιούβε από την κερκίδα. Ο "Mister" θα προπονεί την ομάδα στο Vinovo, κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας, αλλά θα είναι έξω από τους επίσημους αγώνες για δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος και τρία παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ, εκτός από αυτό του ιταλικού Σούπερ Καπ στις 11 Αυγούστου που θα δώσει κανονικά το παρόν. Η επιστροφή του θα γίνει με στυλ σε μια πολύ μεγάλη ατμόσφαιρα: στο σπίτι της Γιούβε, με αντίπαλο την Ίντερ. Μέχρι τότε, η ομάδα είναι στα χέρια του Marco Baroni (που θα έχει την βοήθεια από τον Massimo Carrera).

Σε δέκα μέρες ο Κόντε θα είναι εκεί μαζί με την ομάδα για να κερδίσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Απόψε ωστόσο στη Γενεύη θα πάρει μια γεύση από Champions League. Τα ενενήντα λεπτά εναντίον της Μπενφίκα είναι η πρώτη πολύ αξιόπιστει δοκιμή ενόψει του αγώνα εναντίον της Νάπολι. Τουλάχιστον απόψε θα πάρει μία γεύση από τον αγώνα και θα δει σχεδόν όλους τους παίκτες της ομάδας σε τι κατάσταση βρίσκονται, δεν θα είναι παρόν ο Κιελίνι, που συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο αριστερό πόδι κατά της Ισπανίας. Επίσης δεν είναι στην διάθεση του για το αποψινό παιχνίδι και οι Lucio De Ceglie και Vucinic, ωστόσο όλοι πλυν του Κιελίνι θα είναι έτοιμοι για τον τελικό στο Πεκίνο.

Ακόμα δυο παίκτες θα απουσιάσουν από το σημερινό φιλικό, Martin Caceres και Mauricio Isla, με τον τελευταίο να εργάζεται σκληρά για να είναι έτοιμος την πρώτη αγωνιστική της σεζόν, το Σάββατο 25 Αυγούστου στο εντός έδρας παιχνίδι κατά της Πάρμα.

Λοιπόν, η σημερινή ομάδα θα αγωνιστεί όπως όλα δείχνουν με ένα 3-5-2 παρόμοιο με αυτό που επέτρεψε στην Γιουβέντους να αλλάξει ταχύτητα την περασμένη σεζόν: Ο Buffon θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Barzagli, Marrone και Masi στην άμυνα, Lichtsteiner και De Ceglie στα άκρα, Pirlo, Vidal και Marchisio στο κέντρο και μπροστά οι Quagliarella και Matri. 

Στην πραγματικότητα, μόνο δύο είναι αυτοί που δεν έχουν παίξει μαζί και είναι ένα ρίσκο: Masi και Marrone στην άμυνα. Κάτι που φυσικά είοναι λύση ανάγκης λόγο των προβλήματων του Τζιόρτζιο Κιελίνι (τραυματίας) και Λεονάρντο Μπονούτσι (επικείμενη πειθαρχική τιμωρία).


Δεν υπάρχουν σχόλια: