JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Σκληρό πόκερ για Γιορέντε.


Ο Φερνάντο Γιορέντε φαίνεται ότι τα βρήκε σε όλα με την «Μεγάλη Κυρία», σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ, ωστόσο οι δύο ομάδες συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις καθώς απέχουν αρκετά στο οικονομικό κομμάτι. Ο Ιταλικός τύπος τονίζει ότι ο Γιορέντε συμφώνησε για το νέο του συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, ωστόσο οι απαιτήσεις της Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι πολύ υψηλές και η Γιουβέντους δεν είναι διατεθειμένη να τις ακολουθήσει.

Οι άνθρωποί της Γιουβέντους  επιμένουν να προσφέρουν 16 εκατομμύρια ευρώ στην Ισπανική ομάδα και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι... παίζουν μόνοι τους για τον παίκτη, αφού ο Αρσέν Βενγκέρ ξεκαθάρισε ότι δεν θα ασχοληθεί με την περίπτωση του Ισπανού φορ, παρά την αποχώρηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Το σκληρό πόκερ ανάμεσα στις δύο ομάδες συνεχίζεται, με τον παίκτη πάντως να έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να φύγει από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο για να φέρει η Γιούβε τον Llorente στο Τορίνο είναι ο Javi Martinez. Ο παίκτης πήρε μεταγραφή στην Μπάγερν Μονάχου από την Μπιλμπάο η οποία θα βάλει στα ταμεία της €40 εκατομμύρια. Στο σημείο αυτό ο Πρόεδρος της Αθλέτικ είναι σε θέση να καθίσει στο γραφείο του με την ησυχία  του για να αξιολογήσει την κατάσταση. Η θα δεχθεί την προσφορά της Juve για τον Llorente που είναι τα 16 εκατομμύρια, ή ο παίκτης να παρακολουθήσει ως θεατής την ομάδα του στο ξεκίνημα της σεζόν, και θα αρχίσει διαπραγματεύσεις με ένα νέο σύλλογο τον επόμενο Ιανουάριο όταν και θα έχει το δικαίωμα να φύγει ως ελεύθερος. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

elpizw me kana 18-20 na ton kleisoume. se auth thn periptwsh o marota exei dikio kai den dinei pola leuta giati opws leei kai to arthro paizei monos kai o paixths thelei na fugei alla kai oi opadoi ton giouxaran asxhma.

Ανώνυμος είπε...

an ton paroume kana 20. meta tha uparxoun lefta kai gia ton paixtara ton armero

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

O Marota tha kseperasei ton euato tou me ton Lliorente,tha paizei monos tou kai tha xasei!
Alitheia pos akribos pisteuei o falakros oti tha ferei megalo onoma me 16 muria?Otan o Matri toy kostise 18 kai o Giovinco 11 mono gia to 50%?
H Bilbao sumfona me tis fhmes lene oti zhtaei 18 +4 bonus an isxuei kai de ton parei einai xilioapodedeigmeno oti einai tragikos o tupos!
Osoi elpizoun akoma gia Armero xara sto kouragio tous,ego blepo to Ziegler na nai akoma se mas kai ton anuparkto Peluso na etoimazetai...