JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Marchisio: "Μια νίκη από την ακαδημία της Juve"


Ο Giovinco ξεκίνησε την κίνηση, o De Ceglie έκανε την σέντρα και ο Marchisio με προβολή τελείωσε τη φάση σκοράροντας. Για κάποιους ήταν σαν να γυρίζουμε πίσω τα χρόνια όταν βλέπαμε την ομάδα της Primavera που αγωνιζόταν και οι τρεις και τότε μαζί. Αλλά αυτή ήταν η Juve του παρόντος, υπαγορεύοντας το παιχνίδι και ξεπερνώντας την αντίσταση της Μίλαν σηκώνοντας το Μπερλουσκόνι Trophy στο San Siro. Και ένα μεγάλο μέρος της χθεσινής επιτυχίας πηγαίνει στα παλικάρια που ήρθαν μέσα από τις τάξεις της νεολαίας της  Γιουβέντους.

Τέσσερις νέοι, αν προσθέσετε και τον εντυπωσιακό Marrone, ο οποίος ξεκίνησε στην ενδεκάδα και είναι πλέον σημαντικό μέλος της πρώτης ομάδας. Ο Marchisio άρπαξε τα φώτα της δημοσιότητας από το γκολ που πέτυχε σε μια ξεχωριστή μέρα για εκείνων, ακριβώς έξι χρόνια πριν έκανε το ντεμπούτο του σε έναν αγώνα για το Coppa Italia κατά του  Μπάρι.

«Αυτή ήταν μια μεγάλη δοκιμασία για εμάς, μετά από πολύ σκληρή δουλειά στη προετοιμασία και με μόλις μία εβδομάδα μέχρι το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος».

Πέτυχες γκολ μετά από συνεργασία με του Giovinco και De Ceglie; «Ήταν ωραίο. Εμείς μαζί έχουμε κερδίσει πολλά στην ακαδημία της Γιούβε και είμαστε πάλι μαζί κερδίζοντας και τώρα πολλά. Με τον Sebastian έχω παίξει δίπλα του πολλές φορές με την Primavera, φέτος γύρισε πίσω στην ομάδα και κατευθείαν έχει προσαρμοστεί παίζοντας πολύ καλά το σύστημα. Έχουμε μια μεγάλη ομάδα αυτή τη σεζόν, αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά, εμείς θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις πιθανότητές μας. Στην ομάδα υπάρχει χώρος για όλους, αν αξίζει να παίζεις, τότε θα πάρεις τα παιχνίδια σου».

Τι έχεις να πεις για τον Pogba; «Πρόκειται να γίνει ένας σπουδαίος παίκτης στο μέλλον. Το αγόρι έχει πολλή ποιότητα και ήρθε από μια μεγάλη σχολή όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο χρόνος είναι με το μέρος του, πρέπει να προσπαθήσει να κερδίσει χρόνο συμμετοχής όσο το δυνατόν περισσότερο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: