JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Agnelli: "Και μετά πάμε στον επόμενο θρίαμβο"


Εδώ και δύο χρόνια είναι ο πρόεδρος της ομάδας, οπαδός όμως είναι από τότε που γεννήθηκε. Ο Αντρέα Ανιέλι είναι ένας άνθρωπος που έχει το ασπρόμαυρο να τρέχει μέσα στις φλέβες του. Ξέρει ακριβώς τι σημαίνει να είσαι Juventino: να κερδίζεις, να γιορτάζεις, και πάντα να κοιτάς προς το μέλλον. Μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα στη Villar Perosa οι πιστοί φίλοι της Γιουβέντους γιόρτασαν το πρωτάθλημα της ομάδας και το Super Cup. Θέτοντας τις βάσεις για το μέλλον.

«Έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα για την ερχόμενη σεζόν», είπε Agnelli στο Sky Italia αρχικά και συνέχισε: «Εμείς που ξεκινήσαμε ένα ταξίδι πριν από δύο χρόνια, όταν σχεδόν ανανεώσαμε την ομάδα. Τώρα έχουμε φτάσει και πάλι στην επιτυχία, και εμείς οι ίδιοι το  αποδείξαμε και πάλι στο Πεκίνο με την επάξια κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Αλλά πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τους επόμενους στόχους. Η κατάκτηση της Serie A και το Super Cup είναι θρίαμβοι που ανήκουν στο παρελθόν,  τώρα πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά».

Μετά από την κατάκτηση δύο εγχώριων τίτλων, η Γιούβε είναι πάλι πίσω στην Ευρώπη, και στο Τσάμπιονς, η Γιουβέντους είναι διψασμένη για νέες διακρίσεις και όλοι στην ομάδα είναι έτοιμοι να παλέψουν για όλους τους στόχους της ομάδας.

Ο πρόεδρος λέει για αυτό: «Η Γιουβέντους έθεσε ως στόχο να κερδίσει κάθε αγώνα που θα παίζει. Θα υπάρξουν και άλλες ομάδες που θα είναι μεταξύ των διεκδικητών με τις ίδιες φιλοδοξίες, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, αλλά αυτή η ομάδα μπορεί να συνεχίσει να παίρνει τίτλους. Στην Ιταλία θα πρέπει να στοχεύουμε σε μια επανάληψη της περασμένης σεζόν και στην Ευρώπη πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να ονειρευόμαστε και πάλι».

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις για τα στημένα παιχνίδια, είναι ένα θέμα που ήδη θίχτηκε από τον John Elkann, με τον Andrea Angelli να επιβεβαιώνει ότι η στρατηγική της Γιουβέντους παραμένει αμετάβλητη:

«Δεν υπάρχει καμία νέα στρατηγική. Μετά την αρχική απόφαση καθίσαμε ως club με τον Conte και αναλύσαμε τα πράγματα σε βάθος. Αλλά χρειαζόμαστε να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Έχω πει εδώ και δύο χρόνια τώρα ότι το αθλητικό σύστημα της δικαιοσύνης πρέπει να μεταρρυθμιστεί, και άλλα πράγματα, όπως ο νόμος 91 του 1981 ο οποίος καθορίζει το καθεστώς και τα δικαιώματα των επαγγελματιών αθλητών, τα στάδια, την προστασία της μάρκας και τη μεταρρύθμιση πρωτάθλημα. Ο ίδιος ο πρόεδρος της FIGC Τζιανκάρλο Αμπέτε δήλωσε χθες ότι το ποδόσφαιρο έχει πολλά πράγματα να κάνει, και ελπίζουμε ότι η ομοσπονδία μπορεί να διαδραματίσει ενεργό ρόλο σε όλα αυτά που συμβαίνουν. Όσο αφορά τις υποθέσεις των Conte, Pepe και Bonucci. Οι δικηγόροι παρουσίασαν τις θέσεις και τα επιχειρήματά τους στο δικαστήριο και θα παρουσιάσουν τα ίδια επιχειρήματα και πάλι αν χρειαστεί. Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην στρατηγική, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να αποκτήσουν το δικαίωμα της δικαιοσύνης».

Τέλος, ο Agnelli, σχολίασε σχετικά με το τι θα γίνει με την φανέλα της Γιουβέντους με το No.10, η οποία παραμένει κενή μέχρι τώρα: «Η φανέλα με το No.10 είναι μια βαριά φανέλα για να την φορέσει κάποιος και ο Conte και οι παίκτες έχουν δώσει κάποια προσοχή σε αυτό το θέμα. Είναι μια φανέλα που φόρεσαν στο παρελθόν πολύ μεγάλοι παίκτες. Ο Alessandro ήταν ένας από αυτούς τους σπουδαίους παίκτες, όπως και οι Μπάτζιο, Πλατινί και Sivori. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή κάποιος θα την φορέσει και πάλι. Σε αντίθεση με το παρελθόν, δεν υπάρχει καμιά υποχρέωση να φοράει την φανέλα με τον αριθ.10 σήμερα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: