JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Giovinco: "Παίξαμε καλά απόψε, μπορούμε και καλύτερα"


Δεν έχει καταφέρει ακόμα να ανοίξει λογαριασμό από την μέρα της επιστροφή του στην ομάδα αυτό το καλοκαίρι - ίσως αυτός να το κρατάει για το Super Cup με την Νάπολι το επόμενο Σάββατο - αλλά ο Sebastian Giovinco είναι πάρα πολύ καλός στα μέχρι τώρα παιχνίδια. Ο επιθετικός έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι εναντίον της Μπενφίκα την Τετάρτη, το ίδιο  έκανε και χθες δείχνοντας ότι έχει πολλές έξυπνες κινήσεις εναντίον της Μάλαγα, καθώς και ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για μια μεγάλη συνεργασία με τον Alessandro Matri.

Με μόλις επτά ημέρες να απομένουν για την αυλαία της σεζόν στο Πεκίνο, ο Giovinco μίλησε για την έως τώρα πορεία της προετοιμασίας: 


"Παίξαμε καλά απόψε, αλλά γνωρίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά να γίνει και πρέπει να διατηρήσουμε τη θέση μας, προσπαθούμε να κάνουμε στο γήπεδο τα πράγματα που  κάνουμε στον τομέα της κατάρτισης. Ήταν παράξενο χωρίς τον Conte στον πάγκο γιατί έχουμε συνηθίσει να ακούσουμε τη φωνή του, αλλά πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε ισχυρότεροι. Δεν μπορούμε να προβάλουμε οποιαδήποτε είδους δικαιολογίες."





Marrone: " Είμαι έτοιμο να παίξω όπου θέλει ο προπονητής "

Ο Αντόνιο Κόντε μπορεί κάλλιστα μπορεί να βρεί ο ίδιος ένα νέο κεντρικό αμυντικό για την ομάδα. Ο Luca Marrone έδειξε και απόψε κατά της Μάλαγα ότι μπορεί να παίξει αυτή τη θέση, μετά από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στο δεύτερο ημίχρονο με την Χέρτα Βερολίνου και την Τετάρτη στο φιλικό με την Μπενφίκα, χθες είχε και συνέχεια καθώς ήταν σταθερός σε μια θέση που τώρα την μαθαίνει.

Καθώς οδεύουμε προς την τελευταία εβδομάδα πριν από το Super Cup και τη σύγκρουση με την Νάπολι στο Πεκίνο, ο γεννημένος στο Τορίνο νεαρός αισθάνεται ότι θα είναι έτοιμος αν ο Αντόνιο Κόντε του ζητήσει να παίξει ως αμυντικός το Σάββατο:

"Ο προπονητής μου είπε πριν από λίγες ημέρες ότι ήθελε να με δοκιμάσει στην άμυνα. Είχαμε ήδη συζητηθεί το τελευταίο έτος πριν από το παιχνίδι στη Γένοβα, αλλά στη συνέχεια ήρθε ο Vidal και έκανε σπουδαία δουλειά. Είμαι έτοιμο για την ομάδα να παίξω όπου θέλει ο προπονητής. Η σεζόν έχει μόλις αρχίζει, αλλά αισθανόμαστε καλά, τα πόδια μας αρχίζουν να λύνονται και σε μία εβδομάδα θα είναι στην κορυφαία κατάσταση. Είμαστε πανέτοιμοι για αυτό το παιχνίδι με την Νάπολι. Το Σούπερ Καπ είναι το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς και είμαστε αποφασισμένοι να το κατακτήσουμε και να εκδικηθούμε για την ήττα μας στον τελικό του Coppa Italia."

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

pragmatika eimai polu xaroumenos giati sthn omada tha exoume 4 paidia pou ksekunhsan apo ta splaxna ths juve(de geglie, marrone, giovinco kai marcisio). polu euxarhsto pragma giati oso thn ponan thn omada autoi den thn ponaei kanenas alos