JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Η καθιερωμένη γιορτή στην βίλα των Ανιέλι σήμερα στις 18:00.

Τα χρόνια περνούν, οι αλλαγές πολλές, αλλά η παράδοση παραμένει, έτσι και φέτος θα γίνει στο Villar Perosa ο καθιερωμένος αγώνας της Γιουβέντους με αντίπαλο την Primavera. Και το 2012 συνεχίζεται η μακρά παράδοση της πρόκλησης του καλοκαιριού στη χώρα της Chisone, στο λίκνο της οικογένειας Agnelli.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να γίνει σήμερα Πέμπτη 16 Αυγούστου. Η πρώτη ομάδα, που επιτέλους ξανά φοράει την ασπίδα με το σκουντέτο στο στήθος μετά από έξι χρόνια, θα τεθεί αντιμέτωπη με την δεύτερη ομάδα στη βίλα της οικογένειας Ανιέλι. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 17:00 (18:00 ώρα Ελλάδας) και θα μεταδωθεί Ζωντανά από το Sky Sport και από το Juventus Channel.

Εννέα ημέρες ακριβώς πριν την έναρξη της σεζόν που θα γίνει το Σάββατο 25 Αυγούστου (πρώτη ομάδα που θα έρθει στο Στάδιο της Γιουβέντους είναι η Πάρμα), οι οικογένεια Ανιέλι θα έχει την δυνατότητα να αγκαλιάσει και να γιορτάσει μαζί τις νέες αφίξεις την κατάκτηση του "Αήττητου" Scudetto πριν από λίγους μήνες.

Η "Γιορτή" θα είναι το σύνθημα για την φετινή σεζόν που όλοι περιμένουν να είναι καλύτερη από την περσινή. Και όπως κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό έτσι και σήμερα θα υπάρξουν τιμώμενα πρόσωπα. Οι εκπρόσωποι της οικογένειας Agnelli που θα είναι οι οικοδεσπότες (Πρόεδρος Άντρέα και ο ξάδερφός του John Elkann μαζί με όλα τα μέλη της οικόγενειας), θα γιορτάσουν τα σύμβολα των δύο τελευταίων νίκων της Γιουβέντους που κατέκτησε το πρωτάθλημα τον περασμένο Μάιο και κέρδισε το ιταλικό Σούπερ Καπ πριν από λίγες ημέρες στο Πεκίνο στον τελικό εναντίον της Νάπολι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: