JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Αύριο θα μάθουμε τι θα γίνει με Κόντε, Μπονούτσι και Πέπε.

Με μία μέρα καθυστέρηση, την Παρασκευή, θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου για τους εμπλεκόμενους στο νέο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες στη γειτονική χώρα. Πολύμηνη ποινή αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο αντιμετωπίζουν τρία μέλη της Γιουβέντους, ο προπονητής Αντόνιο Κόντε και οι ποδοσφαιριστές Λεονάρντο Μπονούτσι και Σιμόνε Πέπε.

Ο Κόντε κατηγορείται πως είχε πλήρη γνώση για χειραγώγηση αποτελέσματος σε δύο αγώνες της Σιένα της σεζόν 2010/11 για τη Serie B, όταν βρισκόταν στον πάγκο της. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού δέκα μηνών. Αρχικά είχε έρθει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον εισαγγελέα Στέφανο Παλάτσι, προκειμένου να τιμωρηθεί μόνο με τρίμηνο αποκλεισμό με αντάλλαγμα τη… συνεργασία του, ωστόσο η πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας απέρριψε τη συγκεκριμένη συμφωνία και θα παραστεί σε δίκη. Τον Κόντε «καίει» η κατάθεση του τότε παίκτη του στη Σιένα, Φίλιπο Καρόμπιο, η κατάθεση του οποίου θεωρείται αξιόπιστη ενώ δεν θεωρούνται αξιόπιστες οι καταθέσεις τον υπόλοιπων 23 παικτών της Σιένα που αναφέρουν πως π Κόντε δεν γνώρισε τίποτα, τρελά πράγματα συμβαίνουν με την Ιταλική αθλητική δικαιοσύνη.!!!

Αντίθετα οι Λεονάρντο Μπονούτσι και Σιμόνε Πέπε, που αντιμετωπίζουν ανάλογες κατηγορίες, φαίνεται πως θα τις αποφύγουν καθώς η κατάθεση του Αντρέα Μασιέλο σε βάρος τους έχει πολλά «κενά». Ο Μπονούτσι αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα χειραγώγησης ενός αγώνα της Μπάρι το Μάιο του 2010 και κινδυνεύει με τιμωρία τριών ετών και έξι μηνών. Ο Πέπε κατηγορείται πως είχε γνώση για τη χειραγώγηση του εν λόγω αγώνα, όσο αγωνιζόταν στην Ουντινέζε, και κινδυνεύει με αποκλεισμό ενός χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: