JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Χάνει την πρεμιέρα ο Μπουφόν

Χωρίς τον Τζίτζι Μπουφόν είναι υποχρεωμένη να ξεκινήσει το Καμπιονάτο η Γιουβέντους. Ο έμπειρος τερματοφύλακας τραυματίστηκε σε προπόνηση των «μπιανκονέρι» και οι εξετάσεις έδειξαν πως πρέπει να ξεκουραστεί για προληπτικούς λόγους. Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Μάρκο Στοράρι.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους, ολοκληρώνει την προετοιμασία της ενόψει της πρεμιέρας του Καμπιονάτο, που τη βρίσκει αντιμέτωπη με την Πάρμα. Τα προβλήματα, όμως, που έχει να αντιμετωπίσει η «Μεγάλη Κυρία» δεν έχουν να κάνουν μόνο με την απουσία του προπονητή της, Αντόνιο Κόντε, λόγω της ποινής που του έχει επιβληθεί. Στην τελευταία προπόνηση αναγκάστηκε να αποχωρήσει κουτσαίνοντας ο Τζίτζι Μπουφόν.


Ο διεθνής τερματοφύλακας υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα και σε μαγνητική, που έδειξαν ένα ελαφρύ τράβηγμα του δικέφαλου του δεξιού του ποδιού. Οι γιατροί τόνισαν πως το τραύμα δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά συνέστησαν ξεκούραση στον παίκτη. Αυτό αναγκάζει τον Κόντε να αντικαταστήσει τον Μπουφόν με τον δεύτερο τερματοφύλακα της ομάδας, Μάρκο Στοράρι.


Έτσι ο Μπουφόν δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί εναντίον της ομάδας στην οποία έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, της Πάρμα, μεταθέτοντας την πρώτη του φετινή εμφάνιση για τη δεύτερη αγωνιστική, στο Φριούλι κόντρα στην Ουντινέζε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: