JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Conte: "Ανοιχτή πληγή για μένα. Οι κατηγορίες είναι αβάσιμες"

Πρόσωπο με πρόσωπο βρέθηκε ο προπονητής της Γιουβέντους με τον εισαγγελέα Στέφανο Παλάτσι τη Δευτέρα, στην εκδίκαση της έφεσης του πρώτου. Ο Αντόνιο Κόντε αποφάσισε να πάει στη Ρώμη και να είναι παρόντας στην εκδίκαση της έφεσης του, με τους δικηγόρους του να τονίζουν τις αντιφάσεις στις καταθέσεις του Φίλιπο Καρόμπιο, που είναι και ο μοναδικός κατήγορος του τεχνικού των Μπιανκονέρι.

Η δικηγόρος Τζούλια Μποντζιόρνο, όνομα στον χώρο σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, προστέθηκε την προηγούμενη ομάδα στο νομικό τιμ της Γιουβέντους και όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει, αφού πρώτα είπε προς τους δικαστές και τον εισαγγελέα ότι «για εσάς ο Καρόμπιο είναι Θεός», στάθηκε σε κάποια σημεία που της έκαναν εντύπωση.

Ο Καρόμπιο έδωσε τρεις καταθέσεις στον εισαγγελέα Παλάτσι. Στις πρώτες δύο δεν αναφέρει πουθενά τον Κόντε, τον αναφέρει όμως στην τρίτη και αφού έχει πάρει την υπόσχεση του Παλάτσι ότι αν φέρει μεγαλύτερα ονόματα στην υπόθεση θα ελαφρύνει η δική του θέση. Γιατί ο Καρόμπιο δεν μίλησε από την αρχή για τον Κόντε αν όντως αυτός είναι μπλεγμένος;

Στην κατάθεση του ο Καρόμπιο λέει ότι ο Κόντε είπε μπροστά σε όλη την ομάδα, στα αποδυτήρια, ότι κάποιοι ετοίμαζαν κάτι για τον αγώνα της Σιένα με τη Νοβάρα και την Αλμπινολέφε. Η δικηγόρος αναρωτήθηκε γιατί θεωρείται αξιόπιστος μάρτυρας ο ένας που λέει ότι έτσι έγινε και όχι όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που ήταν μπροστά στην ομιλία του Κόντε και διαψεύδουν τον ένα.

Ο Καρόμπιο λέει στην κατάθεση του, όπως ειπώθηκε στην εκδίκαση της έφεσης, ότι αφού ο Κόντε τους είπε ό,τι τους είπε, μετά με την ομιλία του προς την ομάδα πριν βγει στο γήπεδο τους... πώρωσε. Οι δικηγόροι του Κόντε αναρωτήθηκαν ποιος ο λόγος να φτιάξει ένας προπονητής τους παίκτες του, αν λίγα λεπτά πριν τους έχει πει ότι το ματς είναι στημένο;
Οι δικηγόροι του Κόντε τόνισαν ότι το σύστημα της αθλητικής δικαιοσύνης στην Ιταλία είναι λάθος επειδή πρέπει να αποδείξει ο κατηγορούμενος την αθωότητα του και όχι το αντίστροφο, όπως συμβαίνει παντού, ενώ είπαν προς τους δικαστές και τον εισαγγελέα ότι θα έπρεπε να ήταν παρόντας ο Καρόμπιο για να πει μπροστά στον Κόντε όσα είπε στην τρίτη κατάθεση του.

Από εκεί και πέρα, μελετώντας όλα τα στοιχεία αναλυτικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, οι δικηγόροι του Κόντε παρουσίασαν στους δικαστές και τον εισαγγελέα 160 τηλεφωνικές συνομιλίες του Ιλιέφσκι (μέλος κυκλώματος παράνομου στοιχήματος) με τον οποίο ο Καρόμπιο είχε πάρε-δώσε.
Τις συνομιλίες τις παρουσίασαν για να δείξουν ότι ο Καρόμπιο πέφτει και σε άλλη αντίφαση στην κατάθεση του καθώς σε αυτή έλεγε ότι ο Γκέγκιτς (άλλο μέλος κυκλώματος στοιχήματος) μιλάει ιταλικά, ο Ιλιέφσκι όχι και άρα δεν είχε καμία σχέση με αυτόν γιατί δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν.
Οι 160 συνομιλίες, όμως, είναι του Ιλιέφσκι, με τους δικηγόρους να αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν κάποιος να μιλάει 160 φορές με κάποιον με τον οποίο δεν μπορεί να συνεννοηθεί...

Μετά τους δικηγόρους του Κόντε, μίλησε και ο εισαγγελέας Παλάτσι, ο οποίος αναγνώρισε μεν ότι κάποια στοιχεία είναι μπερδεμένα αλλά επανέλαβε ότι θεωρεί αξιόπιστο στην τρίτη κατάθεση του τον βαριά κατηγορούμενο Καρόμπιο, που κινδυνεύει ακόμη και με φυλάκιση 13 ετών λόγω της σχέσης του με το παράνομο στοίχημα. Αναφερόμενος στο γιατί θεωρεί αξιόπιστο τον Καρόμπιο και όχι όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές της Σιένα ο Παλάτσι είπε ότι «στο χώρο του ποδοσφαίρου επικρατεί μεγάλη σιωπή γιατί οι ποδοσφαιριστές πάντα φοβούνται να καταγγείλουν κάτι. Αρα, οι καταθέσεις τους δεν έχουν την ίδια βαρύτητα με αυτή του Καρόμπιο»! Δεν απάντησε, όμως, γιατί δεν τους κατηγορεί και αυτούς ότι ήξεραν αλλά δεν μίλησαν...

Όπως και να έχει, κατά πάσα πιθανότητα η απόφαση της έφεσης θα ανακοινωθεί την Τετάρτη. Αν η ποινή πέσει από τους δέκα μήνες στους έξι, τότε ο Κόντε θα προσφύγει και τον Σεπτέμβριο στο τελικό δικαστήριο για να μειωθεί κι άλλο η τιμωρία. Αν η ποινή πέσει από τώρα, αυτή η ιστορία θα τελειώσει εδώ...

Την ίδια ώρα, η εισαγγελία της Κρεμόνα, που έκανε και την έρευνα για τον Αντόνιο Κόντε μετά την τρίτη κατάθεση του Καρόμπιο, ανακοίνωσε ότι τον Σεπτέμβριο η υπόθεση θα μπει στο αρχείο για την ποινική δικαιοσύνη καθώς δεν προκύπτει -όπως είπε και η αστυνομία- κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.

«Ανοιχτή πληγή» χαρακτήρισε ο Αντόνιο Κόντε τον δεκάμηνο αποκλεισμό του από τους αγωνιστικούς χώρους για την υπόθεση των στημένων αγώνων στο ιταλικό πρωτάθλημα από την Ρώμη όπου βρέθηκε για να παραστεί στην έφεση που άσκησε ο εισαγγελέας Παλάτσι.
Ωστόσο, ο τεχνικός της Γιουβέντους τόνισε πως εμπιστεύεται τους δικαστές, τονίζοντας πώς αν εξετάσουν με προσοχή τα στοιχεία θα τον απαλλάξουν από τις κατηγορίες, καθώς όπως υποστήριξε είναι αβάσιμες.

«Η κατάσταση είναι μια ανοιχτή πληγή για μένα και θα είναι πολύ δύσκολο να το ξεχάσω. Οι κατηγορίες είναι αβάσιμες. Είμαι σίγουρος πως οι δικαστές θα διαβάσουν τα στοιχεία με προσοχή και θα με απαλλάξουν από τις κατηγορίες. Η συνείδηση μου είναι καθαρή και δεν μπορώ να πω ότι το ίδιο ισχύει για τους ανθρώπους που με κατηγορούν. Επαναλαμβάνω πως έχω εμπιστοσύνη στους δικαστές, η παρουσία μου ήταν απλά μια ένδειξη σεβασμού προς το πρόσωπό τους», ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού.


Δεν υπάρχουν σχόλια: