JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ο Μαρότα μίλησε για όλα τα θέματα της Γιούβε.

Για τα μεταγραφικά της Γιουβέντους, την ώρα που ο Φερνάντο Γιορέντε φέρεται να πλησιάζει στο Τορίνο, μίλησε ο γενικός διευθυντής των Μπιανκονέρι, που σχολίασε και τον Ζντένεκ Ζέμαν.
Μετά και τα όσα είπε ο πρόεδρος της Αθλέτικ Μπιλμπάο για τον Γιορέντε, ισπανικά και ιταλικά ΜΜΕ γράφουν ακόμη πιο έντονα για την πρωταθλήτρια Ιταλίας αλλά ο Μαρότα παρά το γεγονός ότι επιβεβαιώνει τις επαφές, ξεκαθαρίζει πως τίποτα δεν είναι σίγουρο.

«Προσπαθούμε, όπως όλες οι ομάδες, να προσθέσουμε κι άλλη ποιότητα στο ρόστερ μας και αν μας δοθεί η ευκαιρία τότε θα την αρπάξουμε. Παρακολουθούμε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Γιορέντε, έχω πει ότι κάνουμε συζητήσεις αλλά θα μπορούσαμε να κοιτάμε και αλλού...», τόνισε ο Μαρότα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα του Ρόμπιν Φαν Πέρσι που δεν προχωράει: «Είναι δύσκολα τα πράγματα. Η Αρσεναλ δε θέλει να τον χάσει εύκολα και παρά το γεγονός ότι ο παίκτης μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος σε λίγους μήνες, οι Αγγλοι ζητάνε πολλά λεφτά. Δικαίωμα τους αλλά κι εμείς δε θα κάνουμε καμία βλακεία».

Για τους Αλεσάντρο Μάτρι και Φάμπιο Κουαλιαρέλα ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους τόνισε ότι δεν πωλούνται και υπολογίζονται κανονικά για τη νέα σεζόν ενώ για τον Εντιν Τζέκο είπε πως «είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση καθώς τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε μια μέρα. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής».

Τέλος, του ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Ζντένεκ Ζέμαν για την ποινή του Αντόνιο Κόντε και είπε: «Νομίζω ήταν άτυχη η δήλωση του. Είπε ότι δεν έχει διαβάσει τι ακριβώς έγινε σε αυτή την υπόθεση άρα αφού δεν ξέρει δε θα πάρω στα σοβαρά τα όσα είπε. Καλό θα ήταν, πάντως, η ένωση προπονητών να φροντίσει ώστε να μην δυναμιτίσουν κάποιοι το κλίμα. Εμείς δεν λέμε τίποτα αλλά ο Ζέμαν είπε αρχικά για το πόσα πρωταθλήματα έχουμε και τώρα αυτό... Ας μου εξηγήσει γιατί σε έναν αγώνα Λέτσε-Πάρμα 3-3 τον Μάιο του 2005, όταν ήταν προπονητής της Λέτσε, γύρισε την πλάτη του στον αγωνιστικό χώρο 10 λεπτά πριν τη λήξη και έφυγε»
.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

fere ton liorente re marotta prin xothoun h city kai oi ales neoploutes omades pare kai ena aristero mpak(armero) kai as leei o kathe zeman oti thelei.sthn italia tha kanoume plaka kai sthn eurwph tha tous kanoume poles khdeies