JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Carrera: " Είμαστε ακόμα στο 70 με 80%.

Χθες το απόγευμα χιλιάδες οπαδοί της Γιούβε συνωστίζονταν στις κερκίδες και περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου, στο τέλος εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να αγκαλιάσουν τους παίκτες πριν το τελικό σφύριγμα ... Η Villar Perosa εδώ και χρόνια έχει ζήσει θαυμάσιες γιορτές και ο Carrera μιλάει για αυτές: "Ήταν σαν αυτές όταν έπαιζα και 'γω - θυμίζει ο Massimo Carrera μετά τον αγώνα - υπάρχει πάντα μια καταπληκτική επίδειξη της αγάπης του κόσμου προς την ομάδα"

Ο τεχνικός της Γιούβε στη συνέχεια μιλάει σχετικά με την προετοιμασία της Γιουβέντους: "Σήμερα ήταν μια καλή και μεγάλη προπόνηση. Είμαστε στο 70 με 80% αυτή τη στιγμή και επίσης κατά της Νάπολι έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσεις. Τώρα υπάρχει το "Τροφέο Μπερλουσκόνι", θα αξιολογήσουμε την κατάσταση των παιδιών και θα αποφασίσουμε για την ανάπτυξη της ομάδας. "

Στο χθεσινό αγώνα δεν χρησιμοποίησε μόνο τον Κιελίνι, και ο Carrera το εξηγεί "ως μέτρο προφύλαξης δεν αγωνίστηκε. Ξεκίνησε να προθερμαίνεται, αλλά προτίμησε να μην το ρισκάρει. " 

Μεταξύ των πιο θετικών θα πρέπει να αναφερθεί η απόδοση του Paul Pogba, στη μεσαία γραμμή, "Είναι ένα καλός παίκτης και πάνω απ 'όλα είναι μικρός. Είναι γεννημένος το '93, έτσι μπορεί να βελτιώσει ακόμα πολλοί, παράλληλα με τους υπόλοιπους παίκτες. " 

Δεν υπάρχουν σχόλια: