JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Κοιτάζει και Μουνιαΐν η Γιούβε.

Η Γιουβέντους είναι η τελευταία ομάδα που εξετάζει την περίπτωση του Ίκερ Μουνιαΐν, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός αρέσει πολύ στον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτησή του μετά από εκείνη του Φερνάντο Γιορέντε από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο διεθνής χαφ έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του ισπανικού συλλόγου που συμμετείχε σε επίσημο αγώνα της ομάδας. Αυτό συνέβη στις 30 Ιουλίου 2009, όταν ήταν 16 ετών, 7 μηνών και 11 ημερών. Μία εβδομάδα αργότερα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και διπλασίασε τα επιτεύγματά του.

Την περσινή σεζόν ο Μουνιαΐν έπαιξε σε 58 αγώνες και πέτυχε 9 γκολ σε 4705’ συνολικό χρόνο συμμετοχής.



6 σχόλια:

Unknown είπε...

Πολύ καλός ο μικρός εγώ λέω με την μία να τον πάρει η juve αν και υπάρχουν δύο θέματα με τον Μουνιαΐν. Πρώτων είναι λίγο ακριβός και δεύτερων δεν πιστεύω να τον αφήσουν να φύγει από Ισπανία.

Ανώνυμος είπε...

Ekleise o LLorente ?

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Oχι και δε προκειται,οπως δε θα κλεισει ο Αρμερο και κανενας πρωτοκλασατος!
Μαροτα εχεις ΔΕΝ μπορει ο ανθρωπος!

Unknown είπε...

Όχι.Κάναμε πρόταση στα 25μ ευρο και περιμένουμε την απάντηση της μπιλμπάο και στον γιορέντε συμβόλαιο για 4 χρόνια στα 20μ ευρο.

Unknown είπε...

Δημήτρη για μένα ο Μαροτα είναι από τους ποιο άχρηστους στη juve είναι τελείως ανίκανος στα μεταγραφικά αυτό φάνηκε και φέτος αφήνοντας τον verrati τον Μάιο που μπορούσε άνετα να τον κλείσει λέγοντας μόνο στα λόγια να κάτσει στη πεσκάρα ακόμα έναν χρόνο για να μην σπαταλούσε φέτος πολλά λεφτά για να έχει για το for που τόσο μας καίει,αλλά ήρθε ι παρι και στον πήρε μέσα από τα χέρια μας.
Βέβαια για τον verrαti δεν μ'ένοιαξε και τόσο όσο για τις δύο (πώλεισεις) που θα μας φέρνανε λεφτά στην ομάδα και αυτές ήταν του krasic που τον πούλησε μόνο 7μ ενώ με τα φιλικά της juve έβγαζε μάτια και το αποκορύφωμα ήταν ο melo ΠΑΛΙ ΔΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ galata την ώρα που και για τους δύο υπήρχε ενδιαφέρον από Ρωσία.ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ
Ελπίζω τις επόμενες μέρες να ακούσουμε κανένα καλό όνομα για for.

Ανώνυμος είπε...

Ποιο πολύ θα με πειράξει αν τελικά δεν κλείσει ο Armero παρά ο Llorente, υπόψιν ο Armero δηλώθηκε κανονικά στην UEFA από την Udinese...
Delpi