JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Barzagli: "Αυτή η Juve είναι φτιαγμένη για να κερδίζει"


Νάπολι και Μίλαν, δύο από τους κύριους αντιπάλους της Juve για το φετινό σκουντέτο, σε  διάστημα μιας εβδομάδας της κέρδισε και της δυο. Μια άλλη πειστική εμφάνιση από την Γιουβέντους, καθώς όλοι ετοιμάζονται για την έναρξη της Serie A με στυλ. 

Ο Andrea Barzagli ήταν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, αλλά ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας στο San Siro στο Μπερλουσκόνι Trophy: «Δουλεύουμε πολύ σκληρά, η νέοι παίκτες έχουν προσαρμοστεί πολύ καλά και τα αποτελέσματα είναι εδώ για να τα δουν όλοι . Αυτό ήταν ένα σημαντικό τεστ και ήρθε μέσα από μια σημαντική απόδοση μας. Δείξαμε τι άνθρωποι είμαστε από απόψε, όπως και στο παιχνίδι μας στο Σούπερ Καπ, έτσι και σήμερα παίξαμε καλά, ακόμη κι αν έλειπαν βασικοί παίκτες μας».

Έχοντας δείξει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες, η Γιουβέντους αξίζει σίγουρα την ετικέτα των «φαβορί για τον τίτλο», που τις έχουν δώσει όλοι φέτος. Ο Barzagli σχολίασε: «Δεν ήμασταν φαβορί όταν ξεκινήσαμε πέρυσι, αλλά πιστεύαμε πολύ στους εαυτούς μας και παίζαμε ως νικητές. Εμείς απλά πρέπει να βεβαιώσουμε ότι συνεχίζουμε να παίζουμε με την ίδια πείνα και αποφασιστικότητα για την νίκη. Αυτό κάναμε και σήμερα ...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: