JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Elkann: "Υπάρχει μια καλή αίσθηση στην ομάδα μετά τη νίκη στο Σούπερ Καπ."


Ο John Elkann βρέθηκε μαζί με τον ξάδελφό του Αντρέα Ανιέλι σήμερα το απόγευμα για να παρακολουθήσουν την Γιουβέντους στο παραδοσιακό πλέον παιχνίδι προετοιμασίας τους στο Perosa Villar. «Παράδοση» δεν είναι μια λέξη που ξέχασε ο πρόεδρος της Fiat, ο οποίος ακολουθεί τα βήματα της οικογένειάς του χαιρετώντας τους παίκτες και το κοινού που βρέθηκαν εκεί με την πιο πρόσφατη επιτυχία την κατάκτηση του τροπαίου στην Κίνα.

Ο John το απόγευμα, φορούσε την ολοκαίνουργια φανέλα που του χάρισε ο τερματοφύλακας της Γιούβε Τζίτζι Μπουφόν με το όνομα του γραμμένο σε αυτήν «Τζον 1» τυπωμένο στην πλάτη, ήταν ένα ταιριαστό αφιέρωμα από τον Capitano της Γιουβέντους.

«Πήρα από τον σύλλογο ένα πολύ όμορφο δώρο», είπε ο Elkann κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και συνέχισε: «Ο Gigi είναι ο αρχηγός μας και είναι ωραίο να είμαι σε θέση να φορέσω την φανέλα του. Είναι αρκετά σπάνιο να φοράει κάποιος την φανέλα του  τερματοφύλακα αλλά ο Μπουφόν είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο».

Είχε επίσης την ευκαιρία να συνομιλεί με τον Antonio Conte και την ομάδα, ο Elkann εξέφρασε την αισιοδοξία του, πως η Γιουβέντους είναι έτοιμη να κάνει μια φανταστική επιστροφή στο Champions League.

«Υπάρχει μια καλή αίσθηση στην ομάδα μετά τη νίκη στο Σούπερ Καπ. Η ομάδα είναι μια σφιχτοδεμένη μονάδα, το κοινό είναι ενθουσιώδες και αυτό μας δίνει μεγάλη ελπίδα για τη σεζόν που είναι έτοιμη να ξεκινήσει».

Σε ερώτηση για την απουσία της Νάπολι από την απονομή ο John είπε:  «Ήμουν αρκετά τυχερός να περάσω λίγες μέρες στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο και εκεί είδα το σωστό αθλητικό πνεύμα. Γι 'αυτό ο αθλητισμός είναι για όλους, και ο σωστός τρόπος να συμπεριφέρεται».


Τέλος έριξε και ένα καρφί στον προπονητή της Ρόμα Ζντένεκ Ζέμαν ο οποίος κάθε λίγο και λιγάκι μιλάει για την Γιουβέντους με πολύ άσχημο τρόπο: «Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Carrera έχει κερδίσει σε ένα παιχνίδι περισσότερα από ότι ο Ζέμαν σε όλη την καριέρα του». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: