JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

«Η Γιουβέντους φταίει για όλα»

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Φιορεντίνα, με αφορμή το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Σύμφωνα με τους «βιόλα», υπεύθυνοι για την αλλαγή στάσης του Βούλγαρου είναι οι άνθρωποι της Γιουβέντους, οι οποίοι προσπάθησαν να «κλέψουν» τον παίκτη.

Η Πέμπτη ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το πρωί φαινόταν να υπογράφει στη Φιορεντίνα, το απόγευμα ήταν παίκτης της Γιουβέντους και το βράδυ αποφάσιζε να συνεχίσει την καριέρα του στη Φούλαμ.


Η Φιορεντίνα, που έμοιαζε να έχει σίγουρο τον παίκτη, δεν δέχτηκε χωρίς διαμαρτυρία τις αλλαγές στάσεις του Μπερμπάτοφ, εκδίδοντας ανακοίνωση, με την οποία ρίχνει έμμεσα την ευθύνη για το «ναυάγιο» της μεταγραφής στη Γιουβέντους.


«
Η Φιορεντίνα ανακοινώνει πως η προσπάθεια απόκτησης του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ εγκαταλείπεται οριστικά, αφού πρώτα υπήρξε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς και με τον παίκτη για το συμβόλαιό του.

Σήμερα η αγγλική ομάδα έδωσε γραπτή άδεια στον ποδοσφαιριστή για να ταξιδέψει στη Φλωρεντία, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο παίκτης αναχώρησε αεροπορικώς από την Αγγλία συνοδευόμενος από το μάνατζερ του, έχοντας στο χέρι εισιτήρια πληρωμένα από τη Φιορεντίνα και με προορισμό τη Φλωρεντία.

Όμως δεν έφτασε ποτέ στη Φλωρεντία, εξαιτίας των επικίνδυνων και υπεροπτικών ενεργειών μιας άλλης ομάδας, που δεν έχουν καμία σχέση με την αθλητική ηθική, με το fair-play και ξεπερνούν τα όρια της νομιμότητας.

Σε ό,τι αφορά τον ποδοσφαιριστή, αναγνωρίζουμε την αξία του, αλλά είμαστε ευτυχισμένοι που δεν ήρθε στην ομάδα μας. Δεν του άξιζε να παίζει στην πόλη μας, δεν του άξιζε η φανέλα μας, ούτε οι αξίες και τα ιδανικά της ομάδας μας
», καταλήγει η ανακοίνωση της Φιορεντίνα.

1 σχόλιο:

Jimis-Juventus είπε...

vre ade gamithite palio malakes pou exete na parete protathlima apo tin epoxi tou kouda otan sas rixame 5ntara kala itan ???
Mono Juve reeeeeeeeeeeeee