JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Μαρκίσιο: "Ήταν μια γλυκιά εκδίκηση"

Ο Marchisio απολαμβάνοντας τη νίκη της Γιουβέντους στον τελικό του Σούπερ Καπ στο Πεκίνο είπε:. " Ήταν μια γλυκιά εκδίκηση, μια νίκη η οποία μας επιτρέπει να ξεκινήσουμε καλά τη σεζόν και να προετοιμαστούμε καλύτερα για το πρωτάθλημα. Ακόμη και σήμερα δείξαμε σπουδαίο χαρακτήρα καθώς δύο φορές καταφέραμε να επιστρέψουμε από το μειονέκτημα που βρισκόμασταν. Φάγαμε δυο  γκολ, ενώ εμείς είμασταν στην επίθεση, από δικά μας λάθη". 

Στο χαφ της Γιούβε δεν άρεσε καθόλου η συμπεριφορά των παικτών της Νάπολι κατά την διάρκεια του αγώνα: "Η διαμαρτυρίες τους και το σκληρό παιχνίδι τους θα σταματούσαν με μια προειδοποίηση στο πρώτο ημίχρονο, ίσως δεν θα υπήρχαν και οι κόκκινες κατά το δεύτερο μισό. Ο σεβασμός είναι το πρώτο πράγμα". 



Asamoah: "Μεγάλο ομαδικό πνεύμα στη Γιουβέντους"

O Kwadwo Asamoah μετακόμισε στο Τορίνο κατά την έναρξη της φετινής μεταγραφικής περιόδου και από την αρχή δείχνει το ταλέντο του. Μετά από μια καταπληκτική προετοιμασία, ο νεαρός παίκτης από τη Γκάνα έκανε χθες άλλη μια αξέχαστη εμφάνιση εναντίον της Νάπολι, σκοράροντας ένα γκολ θαύμα ισοφαρίζοντας σε 1-1, βάζοντας την Γιούβε στο δρόμο προς την επιτυχία και την κατάκτηση του 5ου Σούπερ Καπ.
Ο Asamoah πλέον δεν νιώθει ότι βρίσκεται σε νέο σωματείο και μιλά ήδη σαν άνθρωπος της Γιουβέντους: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα την Νάπολι. Εμείς ποτέ δεν εγκαταλείψαμε το παιχνίδι κι ας ήμασταν πίσω στο πρώτο ημίχρονο. Καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο να ισοφαρίσουμε, κερδίζοντας το τρόπαιο στην παράταση. Αυτό οφείλετε στο ομαδικό πνεύμα που υπάρχει εδώ και αυτό μου το έχουν δείξει οι συμπαίκτες μου από την πρώτη μέρα. Ο προπονητής μας αξίζει να έχει αυτή την νίκη και την αφιερώνουμε σε αυτόν περισσότερο από όλους». 



Βούτσινιτς: "Μια νίκη όλης της ομάδας"


Εάν η Γιουβέντους άρχισε τη σεζόν 2012/13 με νίκη, αυτό οφείλετε σε ένα βαθμό στο Μίρκο Βούτσινιτς. Ο Μαυροβούνιος έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο, ώστε η Γιουβέντους να νικήσει την Νάπολι,  έρχεται από τον πάγκο στο ημίχρονο, κερδίζοντας το πέναλτι που επέτρεψε στο Βιντάλ να ισοφαρίσει το σκορ σε 2-2 και έριξε στο καναβάτσο την Νάπολι, πετυχαίνοντας το τέταρτο γκολ.
Έτσι ο Βούτσινιτς ήταν ο άνθρωπος που γύρισε το ματς; Ο Μίρκο χαμογέλασε με ευγνωμοσύνη, αλλά θέλησε να επισημάνει το ρόλο των συμπαικτών του: 

«Ένας παίκτης δεν αλλάζει ένα παιχνίδι μόνος του. Όλη η ομάδα έδωσε τα πάντα για άλλη μια φορά. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δύο φορές, αλλά εμείς οι ίδιοι καταφέραμε να επιστρέψουμε σε αυτό, δείχνοντας τόλμη και αποφασιστικότητα. Έχουμε μια μακριά και δύσκολη σεζόν αλλά ξεκινήσαμε με το δεξί. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στους φιλάθλους της Γιουβέντους και στην οικογένειά μου. Είμαστε ευχαριστημένοι για τον Conte βέβαια, αλλά και ο Carrera έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά - φωνάζει, όπως ακριβώς και το αφεντικό μας που είναι εκεί έξω! Η Νάπολι πήρε απόφαση να μην λάβει μέρος στην τελετή απονομής των βραβείων; Οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να κάνουν ό, τι θέλουν, αλλά εμείς στη Ρώμη στον τελικό του coppa italia μείναμε στον αγωνιστικό χώρο και θα τους χειροκροτούσε».



Barzagli: "Αξίζαμε να κερδίσουμε"


Για τον Andrea Barzagli και τους υπόλοιπους Ιταλούς παίκτες της Γιουβέντους, η νίκη ήρθε ως ένα είδος ανακούφισης. Έχοντας χάσει δύο τελικούς τους τελευταίους μήνες - το Coppa Italia, με τη Γιουβέντους και το Euro 2012 με την Ιταλία - ήταν η τρίτη φορά που έπαιρναν μέρος σε τελικό και ήταν τυχερός γι 'αυτούς καθώς κατάφεραν να πάρουν το Σούπερ Καπ  εναντίον της Νάπολι.
Ήταν επίσης το τέλειο ξεκίνημα στη σεζόν για τον Αντρέα, ο οποίος έχασε τα πρώτα φιλικά του καλοκαιριού. 

Ο αμυντικός της Γιούβε έκανε μια πολύ καλή απόδοση στο αριστερό μέρος της αμυντικής γραμμή: «Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά, αλλά εμείς αξίζαμε να κερδίσουμε. Το τρόπαιο είναι αφιερωμένο στον Conte; Ναι, είναι σίγουρα για τον  Conte, αλλά είναι επίσης και για τον Leonardo και τον Simone».


Bonucci: "Πιο δυνατοί από όλα και όλους»


Από τις αμφιβολίες για το αν θα είναι σε θέση να παίξει, έφτασε να θριαμβεύσει. Από την αίθουσα του δικαστηρίου βρέθηκε στο Πεκίνο, με το τρόπαιο του Super Cup στα χέρια του. Ο Leonardo Bonucci δεν πέρασε ένα τυπικό καλοκαίρι, καθώς ήταν κάθε μέρα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για την υποτιθέμενη εμπλοκή του στο σκάνδαλο Calcioscommesse. Έχει λάβει λόγια υποστήριξης και αγάπης των οπαδών της Γιουβέντους και την υποστήριξη της ομάδας και των συμπαικτών του, που του έδωσαν περιβραχιόνιο του αρχηγού για τα φιλικά του καλοκαιριού.
Τώρα, στον τελικό του Super Cup στο Πεκίνο μπορεί να τα ξεχάσει όλα και να συνεχίσει. Μια επιτυχία που την αισθάνεται ξεχωριστή ο Leonardo. 

«Ήξερα ότι ήμουν αθώος, έτσι αντιμετωπίζω πάντα τα πράγματα με το κεφάλι ψηλά. Η Δικαιοσύνη έχει αποδοθεί και η αλήθεια έλαμψε. Κερδίσαμε το Σούπερ Καπ. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτό είναι μόνο η αρχή, έχουμε μια μακρά και απαιτητική σεζόν μπροστά μας. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο για δύο λόγους, γιατί είχα μια μακριά αποχή από τον αγωνιστικό χώρο, και σήμερα είχα να αντιμετωπίσω επικίνδυνους αντιπάλους στον αγωνιστικό χώρο. Όλα πήγαν καλά όμως. Η Νάπολι μας περίμενε και ίσως μας έδωσε πολύ χώρο. Αλλά αυτό είναι που κάνει την  Γιουβέντους να ξεχωρίζει – είναι μια ομάδα που αποδεικνύει ότι είναι καλύτερη από της υπόλοιπες στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: