JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

«Η Γιουβέντους δεν ευθύνεται για τίποτα»

Δεν άργησε να φτάσει η απάντηση της Γιουβέντους στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Φιορεντίνα, σύμφωνα με την οποία οι «μπιανκονέρι» ευθύνονται για την αποτυχία των «βιόλα» να αποκτήσουν τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο αθλητικός διευθυντής της «Γιούβε», Μπέπε Μαρότα, μιλώντας στο συνδρομητικό «Sky», αρνήθηκε κάθε ανάμιξη της ομάδας του, διαψεύδοντας πως πλησίασε τον παίκτη ενώ είχε συμφωνήσει με τη Φιορεντίνα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανακοίνωση που εξέδωσε η Φιορεντίνα, στην οποία κατηγορούσε εμμέσως πλην σαφώς τη Γιουβέντους για το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, προκάλεσε την άμεση αντίδραση των ανθρώπων της Γιουβέντους. Ο αθλητικός διευθυντής των «μπιανκονέρι», Μπέπε Μαρότα, μίλησε στο «Sky» και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν είναι υπεύθυνη για την αποτυχία της Φιορεντίνα να κάνει δικό της τον Βούλγαρο.


«
Ήμαστε σε όλα σωστοί. Κινηθήκαμε με διαφάνεια, προσεγγίζοντας τον ποδοσφαιριστή μετά την απόρριψη της πρότασης της Φιορεντίνα. Καμία σχέση δεν είχαμε με την αλλαγή στάσης του Μπερμπάτοφ, ούτε και επηρεάσαμε εμείς τον παίκτη. Ο Μπερμπάτοφ ήθελε να μείνει στην Αγγλία για οικογενειακούς λόγους, για αυτό απέρριψε κάθε πρόταση από την Ιταλία, απλά είναι τα πράγματα. Όσο για αυτά που αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Φιορεντίνα, επιστρέφω στον συντάκτη τους χαρακτηρισμούς και παύω να ασχολούμαι», ήταν τα λόγια του Μαρότα

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το εκανες παλι το θαυμα σου φαλακρη νυφιτσα,αν ισχυουν τα οσα γραφουν τα ιταλικα σαιτ θα δωσεις 5 μυρρια για τον ανυπαρκτο μπετνερ,μπραβο σου.BILLARAS

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Και 0 να δωσει ειναι ακομα μια αθλια επιλογη!Το πεταμα της Αρσεναλ που ολοκληρο καλοκαιρι δεν ενδιαφερθηκε κανεις επρεπε να φτασουμε 31/8 για να παει ο ανικανος και να τον παρει!
Κατα τα αλλα δουλευουμε σκληρα για τον τοπ πλειερ ολο το καλοκαιρι!Ψευτης και ανικανος!

Vero Juventino είπε...

παλι καλα που θα ερθει δανεικος.

Vero Juventino είπε...

...πφφφ εχουμε κουραστει ολοι ασχημα με το θεματακι...τεσπα υπομονη θα περασει κι αυτο...ας δουμε την κληρωση.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικα ο Μαρροτα που ολοι γνωριζουμε...-τα πηγαινε περιφημα τελευταια και ειχα αρχισει να αναρωτιεμαι οτι μπας και τον αδικησα....αλλα εν τελει.....ο γνωστος μαρροτα επανεμφανιστηκε....το θεμα του επιθετικου θα μας ταλαιπωρει για ακομη μια χρονια....παμε απο Ιανουαριο τωρα και εχει ο Θεος....Περασε ενας χρονος που τα λεγαμε και απο ο,τι φαινεται θα τα ξαναλεμε....τι να πουμε παραπανω...πραγματικα κουραζει..!!


FORZA JUVE

ΣΑΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ