JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Γιουβέντους-Μάλαγα 2-0, με δυο γκολ του Μάτρι.


Με δυο γκολ του Μάτρι, η Γιουβέντους κέρδισε 2-0 την Μάλαγα χωρίς τον Κόντε στο πάγκο. Ο τεχνικός της Γιούβε παρακολούθησε τον αγώνα από τις κερκίδες, ντεμπούτο στο πάγκο ο Carrera. Χάρη στα δυο γκολ του Μάτρι, η Γιουβέντους νίκησε με 2-0 την Μάλαγα στο φιλικό στο Σαλέρνο. Στην τελευταία δοκιμή πριν τον αγώνα για το σούπερ καπ ενάντια στη Νάπολι, ο Κόντε αποφάσισε να παρακολουθήσει τον αγώνα από τις κερκίδες, εν αναμονή της ενδεχόμενης τιμωρίας του για στημένα παιχνίδια. Έτσι ντεμπούτο έκανε στον πάγκο της Γιούβε ο Massimo Carrera. Από το 3' λεπτό πήρε το προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Αλεσάντρο Μάτρι και στο 51' με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του έγραψε το τελικό 2-0.

Μόλις δύο αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα έγιναν από το παιχνίδι της Τετάρτη με αντίπαλο την Μπενφίκα: Ο Storari αντικατέστησε το Μπουφόν κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Lucio πήρε την θέση του  Bonucci στην άμυνα. Ο νεοαποκτηθείς Pogba ήταν και πάλι μεταξύ των αλλαγών μετά τη μεταφορά του που ολοκληρώθηκε επίσημα χθες το βράδυ.

Έχοντας ξεκινήσει με πολλή καλές κινήσεις στη μεσαία γραμμή, η Γιουβέντους έκανε επίδειξη υπεροχής και πήρε το προβάδισμα μόλις στο τρίτο λεπτό. Ο Giovinco έδωσε στον Padoin, ο οποίος με τη σειρά του πέρασε τη μπάλα στο Μάτρι, και ο επιθετικός με σουτ έκανε το αυτονόητο νικώντας τον Caballero, για το 1-0. Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο, ο Μάτρι είχε μια χρυσή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της Γιουβέντους και τα δικά του. Ο Asamoah έσπασε την μπάλα από αριστερά, αλλά ο Μάτρι δεν μπόρεσε να σκοράρει μέσα από την περιοχή.

Ωστόσο, ο πρώτος σκόρερ της Γιούβε της περασμένης σεζόν, με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου επανόρθωσε, μετά από χαμηλή σέντρα του Padoin στο 51’ ο Μάτρι από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Τα δύο γκολ επέτρεψαν στην Γιουβέντους να εκφραστεί από εκεί και πέρα με μεγαλύτερη ελευθερία, και ο Marchisio προσπάθησε να δείξει τον ηγετικό ρόλο του, όταν έπαιξε το ένα δυο με τον Giovinco και ο τελευταίος με μια καταπληκτική ψηλή κάθετη πάσα έβγαλε μόνο του τον Marchisio που έπιασε την κεφαλία αλλά ο τερματοφύλακας της Μάλαγα απέκρουσε.

Η Μάλαγα προσπάθησε να μειώσει και απείλησε στο παιχνίδι στα μέση του δεύτερου ημιχρόνου, με τους Juanmi και Joaquin που όμως βρήκαν μπροστά τους ένα αδιαπέραστο Storari.


JUVENTUS 2-0 MALAGA


GOAL: Matri 3, 51.

JUVENTUS
Storari (Leali 90), Lichtsteiner (Bonucci 77), Marrone (Rugani 90), Lucio (Masi 77), Padoin (Untersee 77), Vidal (De Ceglie 46, Ziegler 90), Pirlo (Pogba 77), Marchisio (Pazienza 90), Asamoah (Giaccheirni 77), Giovinco (Boakye 77), Matri (Quagliarella 77).
Manager: Conte.
(Carrera)

MALAGA
Caballero, Jesus Gamez (Sanchez 59), Demichelis, Mathijsen (Weligton 46), Monreal (Eliseu 86), Joaquin (Buonanotte 79), Maresca (Camacho 59), Toulalan, Isco (Duda 86), Portillo, Fernandez (Juanmi 59).
Manager: Pellegrini

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

pantws oti kai na leme gia ton matri einai o monos sth juve pou mporei na valei panw apo 15 gol se mia sezon.