JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Marchisio: "Είμαστε πάντα πεινασμένοι για την επιτυχία"



Ο Claudio Marchisio έχει ορκιστεί να πάρει με την Γιουβέντους τη νίκη στον τελικό του Super Cup του Σαββάτου με την Νάπολι. Ο 26χρονος μέσος, πιστεύει ότι η Γιουβέντους θα καταφέρει να κερδίσει το παιχνίδι καθώς πλέον ξέρουν ποια είναι τα ατού της ομάδας του  Walter Mazzarri στο Πεκίνο.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου από τη βάση της ομάδας στην Κίνα, ο Marchisio, δήλωσε: «Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε η πιο ισχυρή ομάδα στο παιχνίδι μας εναντίον της Νάπολι. Εμείς παίζουμε για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν, είμαστε οι πρωταθλητές και θέλουμε να εμφανίσουμε αυτό το πράγμα στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες της Γιουβέντους είναι πάντα πεινασμένοι για την επιτυχία. 
Μερικοί λένε ότι θα ήταν καλύτερα να μην φτάσουμε στον τελικό, καθώς είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε και το κύπελλο, αλλά δεν συμφωνώ με αυτό. Αυτά τα παιχνίδια βοηθούν ένα παίκτη και του επιτρέπουν να μάθει πώς να αντιμετωπίσει παρόμοια παιχνίδια στο μέλλον. Δεν υπάρχει φαβορί, δύο μεγάλες ομάδες θα αναμετρηθούν και η ομάδα με την πιο μεγάλη πείνα θα βγουν νικητές».

Η Συνάντηση του Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Πεκίνου θα είναι η πρώτη φορά που οι άνδρες του Conte αντιμετωπίζουν τη Νάπολι μετά από την ήττα με 2-0 στον τελικό του  Coppa Italia το Μαΐου. Ο Marchisio έχει πλήρη επίγνωση της δύναμης που διαθέτουν οι Partenopei, αλλά πιστεύει ότι και στη Νάπολι φοβούνται εξίσου μια αρπακτική και εκδικητική Γιουβέντους.

«Έχουν αναπτυχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια σαν ομάδα και έχουν κάνει ποιοτικές αγορές. Ωστόσο, είμαστε οι πρωταθλητές και είναι κυπελλούχοι, επίσης, γνωρίζουν ότι θα αντιμετωπίσουν μια πολύ σκληρή ομάδα που θέλει να ξεκινήσει με νίκη. Είμαστε απολύτως έτοιμοι για το παιχνίδι. Όσον αφορά τα τελευταία γεγονότα, εμείς δεν επηρεαζόμαστε από τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας, αν μη τι άλλο όλο αυτό μας δίνει μια ώθηση για να πάνε ακόμα πιο καλά».

Η συζήτηση στη συνέχεια πήγε στο έργο του συλλόγου στη μεταγραφική αγορά, με αποτέλεσμα ο Marchisio να επαινέσει τις νέες μεταγραφές που ήρθαν στην ομάδα και έχουν την τύχη να μάχονται για μια θέση σε ένα από τα καλύτερα κέντρα στην Ευρώπη.

«Για μας απαιτείται νέα ώθηση. Ο σύλλογος έχει κάνει εξαιρετικά καλή δουλειά για να φέρει σημαντικούς παίκτες όπως οι Asamoah και Isla, οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχία της Ουντινέζε κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Ο Asa είναι ένα μεγάλο παλικάρι, εκτός του ότι είναι ένα ευέλικτο και ακριβής ποδοσφαιριστής. Ο προπονητής τον έχει δοκιμάσει ως εσωτερικό χαφ κατά τη διάρκεια των φιλικών και τα πήγε πολύ καλά, αλλά μπορεί επίσης να παίξει και στην πλευρά».

Το φετινό καλοκαίρι έφερε επίσης πίσω στο Τορίνο τον Sebastian Giovinco, μετά από δύο χρόνια στην Πάρμα το «Ατομικό Μιρμίγκι» επέστρεψε, και ο Claudio δεν μπορεί παρά να περιμένει να παίξει μαζί με τον στενό φίλο του.

«Ο Giovinco έχει προσαρμοστεί αμέσως στην ομάδα, δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα γινόταν αυτό. Έχει ωριμάσει πολύ, τα χρόνια περνούν και αυτός πλέον είναι σε θέση να δείξει την αξία του όπως το έκανε εδώ και δυο χρόνια στην Πάρμα. Ήμουν μαζί με τον Sebastian τόσο με την εθνική όσο και στις διακοπές και ξέρω ότι θέλει να κάνει το ίδιο που έκανε στην Πάρμα και εδώ».

Πολλοί παίκτες έχουν εκφράσει την έκπληξη και τη χαρά τους για την απίστευτη υποδοχή που τους επιφυλάχθηκε στο Πεκίνου. Και ο Marchisio πιστεύει ότι δείχνει ακριβώς πόσο μεγάλη ομάδα είναι Γιουβέντους καθώς θεωρείται ένα από τα λαοφιλέστερα κλάμπ σε παγκόσμια κλίμακα.

«Είναι μια ένδειξη του πόσο σημαντική είναι η Γιουβέντους σε όλο τον κόσμο. Μπορούμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Κινέζους οπαδούς μας που μας ακολουθούν και περιμένουν στο ξενοδοχείο για ένα αυτόγραφο ή για μια φωτογραφία. Το Ισπανικό και το Αγγλικό πρωταθλήματα είναι πιθανώς πιο δημοφιλή εδώ, αλλά το Ιταλικό ποδόσφαιρο δεν είναι κατώτερο από αυτά τα δυο, η πορεία μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αποδεικνύει ακριβώς αυτό».


Δεν υπάρχουν σχόλια: