JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Η Γιούβε γιόρτασε στη Villa Perosa μαζί με τους Ανιέλι.

Η παράδοση συνεχίστηκε και φέτος, με την πρωταθλήτρια Ιταλίας να επισκέπτεται σύσσωμη το... παλάτι της οικογένειας Ανιέλι, αντιμετωπίζοντας στη συνέχεια την Primavera του συλλόγου.

Εδώ και δεκαετίες η σεζόν για τη Γιουβέντους ουσιαστικά αρχίζει με την επίσκεψη στη Villar Perosa, προάστιο του Τορίνο, όπου βρίσκεται το... φέουδο των Ανιέλι. Τις παλιές εποχές οικοδεσπότες ήταν οι Τζιάνι και Ουμπέρτο, τώρα ο πρόεδρος Αντρέα και ο ξάδερφος του Τζον Ελκαν.

Η ομάδα πήγε σύσσωμη στη βίλα της οικογένειας όπου τα αφεντικά γνωρίζουν από κοντά τους νεοαποκτηθέντες και δίνουν το σύνθημα για τη νέα σεζόν, για να μεταβούν στη συνέχεια όλοι μαζί στο γήπεδο της περιοχής όπου διεξάγεται το φιλικό της πρώτης ομάδας με τους μικρούς.

Εκεί, οι Ανιέλι, Ελκαν και Αντόνιο Κόντε πήραν θέση... δίπλα από τον πάγκο της ομάδας (ο Κόντε δεν μπορούσε να είναι ούτε τώρα στην κανονική του θέση), με τον Ελκαν να φοράει τη μπλε φανέλα της ομάδας με το Νο1 που του έδωσε ο αρχηγός Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Η κούπα για το περσινό Scudetto αλλά και αυτή του Σούπερ Καπ ήταν εκεί, οι 6.000 οπαδοί που κατέκλυσαν τον χώρο στο μικρό γήπεδο της περιοχής αποθέωσαν τους πάντες αλλά περισσότερο τον Κόντε και στο αγωνιστικό κομμάτι οι μεγάλοι νίκησαν 5-1 τους μικρούς, με γκολ των Κουαλιαρέλα, Μάτρι, Τζιακερίνι, Τζιοβίνκο και Ρουτζιέρο.


JUVENTUS A - JUVENTUS B 5-1


GOALS: Quagliarella 25, Matri 56, Bonatini 62, Giaccherini 64, Giovinco 74, Ruggiero 76

JUVENTUS A
Buffon (Storari 46); Lucio (Gouano 46), Bonucci (Garcia Tena 46), Rugani; Padoin (Ruggiero 71), Pazienza, Pogba (Vidal 71), Giaccherini (Marchisio 71), De Ceglie (Balbis 81); Matri (Giovinco 71), Quagliarella (Padovan 71).
Substitutes not used: Chiellini

JUVENTUS B First half
Branescu; Carlos Garcia, Alcibiade, Gerbaudo, Mattelli; Baldis, Alcibiade, Bianco; Bouy, Bonatini (Ilari 30); Beltrame (Josipovic 30).
Substitutes not used: Gagliardini, Penna, Magnusson, Emmanuello, Owusu

JUVENTUS B  Second half
Branescu (Costantino 75); Tavanti, Magnusson, Penna, Laursen; Kabashi, Lanini, Emmanuello; Beltrame, (Ceria 75)  Mattiello; Bonatini (Owusu 75).
Substitutes not used: Curti, Braccini, Gerbaudo

REFEREE: Colosimo
ASSISTANTS: Alibrandi, Vayr

Δεν υπάρχουν σχόλια: