JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

«Μας ασκούν κριτική γιατί είμαστε πρωταθλητές»

Καμιά εντύπωση δεν προκαλεί στον Αντρέα Πίρλο η έντονη κριτική που δέχεται το τελευταίο διάστημα η Γιουβέντους. Ο 33χρονος μέσος θεωρεί ότι επειδή η ομάδα του είναι πρωταθλήτρια Ιταλίας και μια από τις κορυφαίες ομάδες στον πλανήτη κάνει τους αντιπάλους της να στρέφονται εναντίον της.

Πρόσφατα ο τεχνικός της Ρόμα Ζντένεκ Ζέμαν επιτέθηκε φραστικά στον τιμωρημένο προπονητή της «Μεγάλης Κυρίας» , Αντόνιο Κόντε και ο ομόλογος του της Νάπολι Βάλτερ Ματσάρι ισχυρίστηκε ότι οι «μπιανκονέρι» έτυχαν της διαιτητικής εύνοιας στον τελικό του Σούπερ Καπ.


«
Είμαστε συνηθισμένοι πλέον στις φραστικές επιθέσεις. Η Γιουβέντους είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ομάδες στον κόσμο με πολλούς φιλάθλους αλλά και πολλούς που μας αντιπαθούν. Είναι πολύ φυσικό να σου επιτίθενται όταν είσαι ο νικητής» τόνισε ο Πίρλο στην «Tuttosport» και συνέχισε:

«
Οι δηλώσεις του Ματσάρι είναι τα τυπικά λόγια κάποιου που έχει χάσει. Όταν κερδίζεις ένα παιχνίδι είσαι πάντα ικανοποιημένος αλλά όταν χάνεις, είσαι στεναχωρημένος. Έτσι είναι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Ο Ματζάρι μιλάει και συμπεριφέρεται σαν «loser». Όταν χάνεις είναι λογικό να σου φταίνε τα πάντα, αλλά είμαστε συνηθισμένοι στα «σκληρά» λόγια. Η Γιουβέντους είναι το πιο δημοφιλές κλαμπ στην Ιταλία και πιθανώς ανά τον κόσμο, με πολλούς φίλους, αλλά και πολλούς που θέλουν να μας βλέπουν να αποτυγχάνουμε. Είναι εν μέρει φυσιολογικό να αναμένεις να ξεσπούν πάνω σου, όταν νικάς», κατέληξε ο 33χρονος μεσοεπιθετικός. 

Όσο για τον Ζέμαν είναι ένας πολύ καλός προπονητής και οι ομάδες του παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά εκτός γηπέδου πολλές φορές λέει κάποια πολύ περίεργα πράγματα, όπως τώρα. Είναι στοιχείο του χαρακτήρα του , το γνωρίζουμε και οφείλουμε να το αποδεχθούμε
».


Τέλος μίλησε και για τους στόχους της ομάδας: «Στόχοι μας και φέτος παραμένουν οι ίδιοι. Να διατηρήσουμε τα σκήπτρα μας στην Ιταλία και να καταφέρουμε κάτι σημαντικό στην Ευρώπη. Σίγουρα, πλέον όλοι θα μας περιμένουν να αποτύχουμε, αλλά είναι λογικό, όμως είμαστε αρκετά δυνατοί για να τα καταφέρουμε. Για το Τσάμπιονς Λιγκ, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης είναι τα φαβορί ξεκάθαρα. Αν όμως κατακτήσω τη διοργάνωση με τη Γιουβέντους, θα είναι ένα όνειρο που θα γίνεται πραγματικότητα. Αν το πετύχουμε, τότε υπόσχομαι ότι θα κουρευτώ μοϊκάνα, σαν τον Μπαλοτέλι»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: