JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Κόντε: "Συναρπαστικό το πρωτάθλημα, Γιούβε και Ρόμα καταρρίπτουν πολλά ρεκόρ"

Ικανοποιημένος από τη νίκη επί της Λιβόρνο ο Αντόνιο Κόντε, εκθείασε την Γιουβέντους αλλά και την Ρόμα για όσα κάνουν φέτος και απευθύνθηκε στους τιφόζι για την ρεβάνς με την Λιόν και το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

«Ελπίζω ότι θα πείτε ότι αυτό είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα καθώς αυτές οι δυο ομάδες κάνουν κάτι εκπληκτικό. Οι Γιουβέντους και Ρόμα καταρρίπτουν ρεκόρ και αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουν όλοι. Υπάρχουν ακόμη έξι αγωνιστικές, δεν έχει τελειώσει ακόμη. Πρέπει να είμαστε καλοί και να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε ως τώρα», είπε αρχικά ο προπονητής της Γιουβέντους μετά το 2-0 επί της Λιβόρνο για το +8 στη βαθμολογία και στη συνέχεια έκανε ένα σχόλιο και για το αγωνιστικό κομμάτι: «Μερικές φορές πρέπει να έχεις υπομονή όταν ο αντίπαλος παίζει μαζικά πίσω γιατί διαφορετικά καταλήγεις να επιτίθεσαι εκεί που δεν υπάρχουν κενοί χώροι. Εχουμε συνηθίσει, πάντως, να αντιμετωπίζουμε ομάδες που παίζουν κλειστά και θα πρέπει να έχουμε υπομονή όπως σήμερα».

Οπως και να έχει, η Γιουβέντους στρέφει πλέον την προσοχή της στη ρεβάνς της Πέμπτης με την Λιόν στο Γιουρόπα Λιγκ, με τον Κόντε να τονίζει: «Θέλουμε να πάμε στον ημιτελικό και θα είναι ωραίο να δούμε ξανά μια ιταλική ομάδα σε αυτό το σημείο. Δεν θα είναι, πάντως, εύκολο. Ελπίζω την Πέμπτη η ατμόσφαιρα να είναι όπως πρέπει γιατί χρειαζόμαστε τους οπαδούς μας και την ζεστή ατμόσφαιρα όλων των “μπιανκονέρι”. Μαζί έχουμε νικήσει τα προηγούμενα δύο χρόνια, μαζί θέλουμε να νικήσουμε και φέτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: