JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Γιουβέντους-Λιβόρνο 2-0, η Γιούβε σταθερά στο +8 από τη Ρόμα.

Η Γιούβε χάρις στα δυο γκολ του Φερνάντο Γιορέντε στο 32' και 35' κατάφερε να πάρει την νίκη και να παραμείνει στο +8 από τη δεύτερη Ρόμα. Οι παίκτες τής Γιούβε έπαιξαν όσο έπρεπε για να πάρουν τους βαθμούς της νίκης, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε του Campionato.

Η ήττα από τη Νάπολι την προηγούμενη αγωνιστική έβαλε τέλος στο αήττητο σερί 22 αγωνιστικών της Γιουβέντους και οι νίκες της Ρόμα με Πάρμα και Κάλιαρι είχαν ως αποτέλεσμα οι Τζαλορόσι να μειώσουν στο -5. Για τους Μπιανκονέρι δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης κόντρα στη Λιβόρνο ώστε να μην θέσουν σε αμφισβήτηση ένα... δικό τους σκουντέτο και ο Γιορέντε φρόντισε από το πρώτο μέρος ώστε να μην αγχωθεί κανείς στο Juventus Stadium.


Το ματς άρχισε με τους φιλοξενούμενους να δοκιμάζουν τρία σουτ στα πρώτα πέντε λεπτά αλλά γρήγορα η Γιούβε πήρε την μπάλα και από εκεί και πέρα έψαχνε τον τρόπο για να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα. Οι Ασαμόα και Λιχτστάινερ από τα άκρα πήραν κάποιες πρωτοβουλίες αλλά χωρίς αποτέλεσμα, μέχρι που ανέλαβε ο Γιορέντε. Στο 32' πήρε την πάσα του Τέβες έχοντας βάλει πλάτη στον αμυντικό, γύρισε ωραία και εκτέλεσε τον Μπάρντι για το 1-0, για να βάλει και δεύτερο γκολ αμέσως μετά, στο 35', με κεφαλιά -και με τη «βοήθεια» του πορτιέρε που έχασε την μπάλα- από το κόρνερ του Πίρλο, για το 2-0. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους οι Τορινέζοι πλησίασαν στο τρίτο γκολ με το ωραίο πλασέ του Τέβες εκτός περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ο Ντάνκαν είχε ένα καλό σουτ για την Λιβόρνο αλλά ο Μπουφόν απέκρουσε και στη συνέχεια η ομάδα του Αντόνιο Κόντε απλά κυκλοφορούσε την μπάλα και περίμενε το τέλος του αγώνα. Το παιχνίδι είχε χαμηλό ρυθμό, μεγάλες φάσεις δεν έγιναν και οι Μπιανκονέρι πήραν χαλαρά το τρίποντο, διατηρώντας το προβάδισμα από την Ρόμα σε ό,τι αφορά τον τίτλο και στρέφοντας πλέον την προσοχή τους στη ρεβάνς της Πέμπτης με την Λιόν στο Europa League.

JUVENTUS-LIVORNO 2-0
Γκολ: Llorente 32' , Llorente 35' 
JUVENTUS
Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Pogba (38' st Padoin), Pirlo, Marchisio, Asamoah; Tevez (20' st Giovinco), Llorente (32' st Vucinic)
A disposizione: Storari, Rubinho, Ogbonna, Peluso, Isla, Padoin, Osvaldo, Quagliarella.
Allenatore: Conte

LIVORNO
Bardi; Ceccherini (14' st Piccini), Valentini, Coda, Castellini; Benassi, Biagianti (29' st Mosquera), Duncan, Mesbah; Emeghara, (19' st Belfodil) Siligardi.

A disposizione
: Anania, Aldegani, Gemiti, Tiritiello, Bartolini, Greco, Borja, Paulinho.
Allenatore: Di Carlo
ARBITRO: Gervasoni
ASSISTENTI: Longo, De Luca
QUARTO UFFICIALE
: Stallone
ARBITRI D'AREA: Tommasi, Aureliano
AMMONITI: 28' pt Castellini

Δεν υπάρχουν σχόλια: