JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Το πρώτο φιλικό της Γιούβε σήμερα στις 18:30 απέναντι στην ερασιτεχνική Aygreville.


Η πρώτη δοκιμή για την Γιουβέντους θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 17,30 (18:30 ώρα Ελλάδος), στο γήπεδο του Saint Vincent, κατά τις ερασιτεχνικής ομάδας Aygreville και αποτελεί ένα πρώτο σημαντικό τεστ για την ομάδα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το Juventus Channel.






Με αυτή την ευκαιρία ο Αντόνιο Κόντε θα δει, πώς σκέφτονται οι παίκτες της Γιουβέντους και σε τι κατάσταση βρίσκονται, μετά από πέντε ημέρες δοκιμών, γυμναστικής, τρεξίματος, άσκηση, τακτικής και θεωρία. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν τις επευφημίες των οπαδών τους, που θα τους δουν να αγωνίζονται για πρώτη φορά φέτος. Σήμερα το απόγευμα λοιπόν – στις 17,30, στο γήπεδο του Saint Vincent, το παιχνίδι με τους ερασιτέχνες της Aygreville - αποτελεί ένα πρώτο σημαντικό τεστ για να δει το τεχνικό επιτελείο σε τι κατάσταση βρίσκετε η ομάδα και αν είναι στο σωστό δρόμο.

Ο Κόντε θα ξεκινήσει και πάλι, με το 3-5-2 που έκλεισε το περσινό πρωτάθλημα (που μετατρέπεται ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα και σε 4-3-3). Πριν από 12 μήνες, στη Bardonecchia, δεν υπήρχε λόγος για τίποτα άλλο, αλλά για το 4-2-4 που θα έπαιζε η ομάδα... Στη συνέχεια, όμως, και στην πορεία, αυτό το σύστημα έμεινε στην άκρη καθώς η ποιότητας των Πίρλο (που είναι ο απόλυτος πυρήνας του παιχνιδιού), αλλά και οι Marchisio μαζί με τον  Vidal έπισαν τον Κόντε να το βάλει στην άκρη.  Όμως η ακόρεστη δίψα του Conte ξέρει ότι για να πάρει ξανά το πρωτάθλημα και να αποδείξει ότι η Γιούβε έχει επιστρέψει για τα καλά στις παλιές καλές εποχές θα πρέπει να γίνει ακόμη πιο λαδωμένος ο μηχανισμός της ομάδας. Και μην ξεχνάμε πως η Γιούβε φέτος θα πρέπει να κάνει καλή πορεία και στο Champions League. Έτσι τώρα, μεγάλη προσοχή πέφτει και στους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα: ο Lucio ιδίως, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στο κέντρο της άμυνας (μαζί με τους Masi και Caceres) ο Asamoah (είναι επίσης έτοιμος να συμμετάσχει για πρώτη φορά στο κέντρο της Γιούβε, μαζί με τους Pepe, Marrone, Padoin και Ziegler). Αλλά πάνω απ 'όλα, αυτό που περιμένει να δει ο Κόντε είναι η κίνηση ολόκληρης της ομάδας. 

Το παιχνίδι εναντίον της Aygreville αντιπροσωπεύει επίσης μια σημαντική δοκιμασία της προετοιμασίας για το Σούπερ Καπ που θα γίνει στο Πεκίνο στις 11 Αυγούστου κατά της Νάπολι σε λιγότερο από ένα μήνα από τώρα, η Γιούβε θα πάει εκεί για την κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου, και όλοι θέλουν στην ομάδα να πάρουν μια μεγάλη μικρή εκδίκηση από την Νάπολη (για τον χαμένο τελικό κυπέλου την περασμένη σεζόν). Αν κρίνουμε από τα λόγια του Vidal χθες, στη σκηνή που έχει στηθεί στο χωρίο που γίνετε η προετοιμασία θα καταλάβουμε την δίψα που έχουν όλοι στην ομάδα, ο οποίος Vidal δεν μίλησε μόνο για το Σούπερ Καπ, αλλά εξέφρασε την πεποίθηση του και τις πιο μεγάλες φιλοδοξίες που έχει αυτή η ομάδα λέγοντας: «Νομίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε το Champions League, αν εργαστούμε σκληρά μπορούμε να τα πάμε καλά σε όλα τα μέτωπα». 

Οι πιθανές συνθέσεις των δυο ομάδων είναι η εξής:

JUVENTUS (3-5-2): Storari; Masi, Lucio, Caceres; Pepe, Asamoah, Marrone, Padoin, Ziegler; Vucinic, Quagliarella. 
Αναπληρωματικοί: Leali, Branescu, Citti, De Ceglie, Lichtsteiner, Garcia Tena, Magnusson, Rugani, Untersee, Vidal, Appelt, Bouy, Schiavone, Boakye, Matri, Padovan.
Προπονητής: Conte.

AYGREVILLE (4-4-2) : Gini; Challancin, Vuillermoz, Vitale, Paganin; Rinaldi, Marchesano, Furfori, Salvadori; Turato, Cuneaz.
Προπονητής: Benedetti.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

http://www.channel-tv.net/2012/04/juventuschannel.html