JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

"Lucio, σ’ έχω συγχωρήσει."


Οι οπαδοί της Γιουβέντους έχουν ήδη συγχωρέσει τον Lucio για το λάθος του στην πρώτη παρουσία του με τη Γιουβέντους. Αν ο Βραζιλιάνος, χθες, μέσα σε 43’ δευτερόλεπτα κατάφερε να κάνει το λάθος, οι οπαδοί το πρωί ήταν ακόμα πιο γρήγορη. 

Έτσι σήμερα το πρωί από τις κερκίδες μόλις είδαν τον πρώην παίκτη της Inter φώναξαν αμέσως ένα σύνθημα που έλεγε: "Lucio, σ’ έχω συγχωρήσει." 
Κερδίζοντας άμεσα το χειροκρότημα από το υπόλοιπο κοινό που βρισκόταν εκεί, οι οπαδοί της Γιουβέντους είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδης για την αγορά του Βραζιλιάνου από τα πρώτα του λόγια για τη Juventus "Ναι, αν μπορώ να τραγουδήσω ένα σύνθημα για την Inter," αυθόρμητα το δήλωσε το Σάββατο. 

Η εκτίμηση μεταξύ των οπαδών και του Lucio ενισχύθηκε στο τέλος της προπόνησης. Όταν ο πρώην παίκτης της Ίντερ, αν και εξαντλημένος από την προπόνηση, παρέμεινε στο χόρτο για περισσότερο από μισή ώρα υπογράφοντας αυτόγραφα στους φίλους της ομάδας. Πήγαινε από το ένα μέρος στο άλλο και προσπαθούσε να ικανοποιήσει τους πάντες. Επέστρεψε στα αποδυτήρια τελευταίος, όταν στο χόρτο του Brunod μπήκαν οι κηπουροί να ξεκινήσουν την εργασία τους. Τώρα ελπίζουμε να τον δούμε να πανηγυρίζει την κατάκτηση στο Trofeo Tim το ερχόμενο Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: