JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Ο Κόντε δηλώνει ήρεμος.

Το όνομα του έχει συμπεριληφθεί σε αυτά που έχουν αναμειχθεί και κατηγορηθεί για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο του ιταλικού ποδοσφαίρου «Scommessopoli» αλλά αυτός δεν φαίνεται να ανησυχεί καθόλου. Ο λόγος για τον προπονητή της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε που δηλώνει ότι παραμένει ήρεμος παρόλα αυτά που ακούγονται και επικεντρώνεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Ο 42χρονος τεχνικός κατηγορείται ότι όσο ήταν στον πάγκο της Σιένα είχε αναμειχθεί σε μια προσπάθεια στησίματος αγώνων στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Προς το παρόν η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει και εμπλέκει πολλούς ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες αλλά ο Κόντε παραμένει ήρεμος.

«Είμαι και παραμένω ήρεμος, έχω εμπιστοσύνη στο αθλητικό σύστημα δικαιοσύνης και όταν έρθει η κατάλληλη ώρα θα μιλήσω. Δεν ανησυχώ ιδιαίτερα, ειδικά από τη στιγμή που τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμη», τόνισε.

Ο Ιταλός τεχνικός κοιτάει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της «Μεγάλης Κυρίας» και μετά τη φιλική νίκη επί της Χέρτα Βερολίνου με 2-0 στρέφει την προσοχή του στον επερχόμενο αγώνα με τη Νάπολι για το ιταλικό Σούπερ Καπ:

«Είμαι ευχαριστημένος από τον αγώνα και ειδικότερα από τους παίκτες που κλήθηκαν να αγωνιστούν σε διαφορετικές θέσεις από τη δικιά τους , όπως ο Λούκα Μαρόνε και ο Στεφάν Λιχστάινερ. Κάποιοι παίκτες θα πρέπει να ξεπεράσουν προβλήματα τραυματισμών και κάποιοι άλλοι θα πρέπει να μπουν στη φιλοσοφία της ομάδας. Υπάρχουν μερικά σημεία που πρέπει να εστιάσουμε εν όψει της Νάπολι, σκεφτόμενοι τα διαστήματα που δεν ήμασταν καλοί στο τελευταίο φιλικό». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: