JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Πρόταση 25εκ. συν δυο παίκτες για Καβάνι.

Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στην Ιταλία που θέλουν τη Γιουβέντους να έχει κάνει επίσημη πρόταση στη Νάπολι για την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι. Ο Ουρουγουανός επιθετικός αποτελεί το μεγάλο στόχο της «Μεγάλης Κυρίας», αλλά η Νάπολι δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει το μεγάλο αστέρι της.


Η Ιταλική εφημερίδα «Tuttosport» καθημερινά αναφέρει πως η Γιουβέντους πιέζει τη Νάπολι ώστε να καταφέρει να αποκτήσει από την ομάδα του νότου τον Ουρουγουανό Έντινσον Καβάνι. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η πρώτη επίσημη κρούση έγινε, με τους «μπιανκονέρι» να προσφέρουν 25 εκατ. ευρώ συν τους Τζοβίνκο και Πέπε ως ανταλλάγματα.


Η διοίκηση της Νάπολι, όμως, δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση αυτή, θεωρώντας τα χρήματα που προσφέρονται λίγα. Συγκεκριμένα οι σημερινές πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν πως ο πρόεδρος των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, έχει κοστολογήσει τον Καβάνι στα 50 εκατ. ευρώ.


Η «Tuttosport» αναφέρει ακόμα, πως οι ελπίδες της Γιουβέντους δεν έχουν χαθεί, καθώς οι πρώτες συζητήσεις του Καβάνι με τη Νάπολι για την επέκταση του συμβολαίου του με αυξημένες αποδοχές δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Ο παίκτης αξιώνει περισσότερα χρήματα από αυτά που του προσφέρει η διοίκηση και αυτό το στοιχείο, σύμφωνα με την εφημερίδα, θα μπορούσε να αποτελέσει ένα «όπλο» στις διαπραγματεύσεις της «Γιούβε», που θα μπορούσε να πιέσει ακόμα περισσότερο, τόσο τη Νάπολι, όσο και τον ίδιο τον Καβάνι.

2 σχόλια:

Xristos είπε...

afou loipon i napoli den einai diatetheimeni na paraxorisei ton cavani oute kai emeis loipon eimaste diatetheimenoi na paraxorisoume ton pepe kai EIDIKOTERA ton giovinco pou kaname aman kai pos gia na ton ksanaparoume

Ανώνυμος είπε...

siga mn paroun ola ayta gia cavani n pane sto diaolo an theloun me 25 k pepe as tn dwsoun,allliws tha mas vroun t xronou sto campionato me allo paixtara pazzini suarez px