JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Marotta: "Θέτουμε τα θεμέλια για την επιτυχία. 30 εκατ. ευρώ για Γιόβετιτς; Δεν μιλάμε με αυτά τα δεδομένα"


Ο Giuseppe Marotta γενικός διευθυντής της Γιουβέντους πιστεύει ότι θα πρέπει να είναι  η ομάδα ακόμα ισχυρότερη αυτή τη σεζόν, προκειμένου να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε την σεζόν 2011/12.

Ο διευθυντής της ομάδας βρέθηκε στην πόλη Saint-Vincent χθες το απόγευμα για να δει τους άνδρες του Αντόνιο Κόντε να φορούν με περηφάνια την εμφάνιση με το σκουντέτο ραμμένο στις φανέλες τους, αλλά προειδοποίησε ότι η Γιουβέντους δεν θα είναι πλέον έκπληξη αυτή τη σεζόν.

"Πρέπει να βάλουμε τις προηγούμενες γιορτές στην άκρη," δήλωσε. "Τώρα αρχίζουν όλα από το μηδέν. Είμαστε η ομάδα που θέλουμε να νικήσει, όλοι θα δώσουν τα πάντα όταν παίζουν εναντίον μας και θα πρέπει να έχουμε περισσότερη επιθυμία για να κερδίσουμε από όλους τους άλλους. "

Ο Marotta ελπίζει ότι η επιστροφή του συλλόγου στις εγκαταστάσεις στο Val d'Aosta που χρησιμοποιήθηκαν και την περίοδο 1994 - 2003 θα είναι καλό οιωνό, και η Γιουβέντους εισέλθει σε μια πολλά υποσχόμενη νέα εποχή.

"Η νέα σεζόν ξεκίνησε με μια καλή αρχή με την προετοιμασία στο Chatillon / Saint-Vincent, ένας τόπος που μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο. Η Γιουβέντους έχτισε πολλές σημαντικές επιτυχίες εδώ και εμείς θα κοιτάξουμε να τους μιμηθούμε. "



Ο Μαρότα επίσης μίλησε και είπε ότι με βάση τα 30 εκατ. ευρώ η Γιουβέντους δεν προτίθεται να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τη Φιορεντίνα για τον επιθετικό Στέβαν Γιόβετιτς: «Είναι ένα ποσό που είναι μεγάλο, για την ώρα δεν μιλάμε για τον Γιόβετιτς», εξήγησε ο Beppe Marotta. Σε ερώτηση αν η Γιουβέντους έχει 30 εκατ. ευρώ για τον  Γιόβετιτς ο Marotta είπε: 

«Καλή ερώτηση, ο καθένας είναι ελεύθερος να καθορίσει την τιμή που θέλει, είναι ένα νόμιμο δικαίωμα του, αλλά δεν μπορούμε ποτέ να έρθουμε σε μια συμφωνία με την Φιορεντίνα με αυτά τα δεδομένα». "  

Μίλησε και για την περίπτωση του Robin Van Persie που είναι ένα από τα όνειρα της Γιουβέντους. 

«Πρέπει να έχουμε πάντα όνειρα και φιλοδοξίες, - σημείωσε ο Beppe Marotta και συνέχισε - θα πρέπει όμως να αντιμετωπίσεις την καθημερινή πραγματικότητα, με ηρεμία, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα». 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

o jovetic einai paixtaras alla polu fovame oti an den paroume for me pola gol tha exoume to idio provlhma kai tou xronou