JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

O Alex απέρριψε πρόταση 10εκ. ευρώ από Ταυλάνδη.

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο απέρριψε την προσφορά 10 εκ. ευρώ για συμβόλαιο με την Μουάνγκ Τονγκ Γιουνάιτεντ και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του σε ομάδες από ΗΠΑ και Βραζιλία. Ο μεγάλος αρχηγός των Μπιανκονέρι συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Ταϊλανδέζικης Μουάνγκ Τονγκ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Τρίτης και απέρριψε την πρόταση συνεργασίας που του έγινε, ύψους 10 εκ. ευρώ για συμβόλαιο δύο ετών!


Παράλληλα, του παραχωρούσαν στο 100% τα δικαιώματα από την εμπορική εκμετάλλευση του ονόματός του. Ο Ντελ Πιέρο δεν πείστηκε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης, παρά το χρήμα που μοίρασαν απλόχερα στα πόδια του οι άνθρωποι της ομάδας. Έτσι λοιπόν, ο «πιντουρίκιο» στρέφεται σε άλλες λύσεις για να συνεχίσει την καριέρα του, δίνοντας προτεραιότητα στα πρωταθλήματα της Αμερικής και της Βραζιλίας, ωστόσο δεν κρύβει ότι έχει μια προτίμηση που δεν είναι άλλη από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι.


Βέβαια, και οι Αμερικάνοι λογικά δεν θα έλεγαν όχι στη προσθήκη του Ιταλού βετεράνου αστέρα, όμως θα είναι αναγκασμένοι να αποχωριστούν ένα από τα τρία μεγάλα συμβόλαια του συλλόγου, τους Ντέιβιντ Μπέκαμ, Λάντον Ντόνοβαν και Ρόμπι Κιν. Όσο για την Βραζιλία, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο μάνατζερ και αδερφός του 37χρονου βιρτουόζου ποδοσφαιριστή, Στέφανο Ντελ Πιέρο, περιμένει πρόταση μέσα στις επόμενες ημέρες από την Φλαμένγκο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: