JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Τελευταία μεταγραφικά νέα


Δυο είναι τα πρόσωπα που κυριαρχούν τις τελευταίες ώρες και μέρες θα έλεγα.Ο λόγος για τους Ματρι και Πόλι για διαφερετικούς λόγους ο καθένας.

Με αφορμή το προχτεσινό Trofeo Tim όπου βρήκαν την ευκαιρία και συναντήθηκαν οι άνθρωποι των δυο ομάδων για να συζητήσουν για τον Mατρι φαίνεται να υπάρχει συμφωνία.Στο ποσό των 12 εκ. φαίνεται να έχουν συμφωνήσει οι δυο πλευρές ωστόσο υπάρχει διαφωνία στον τρόπο καταβολής καθώς η Μιλαν θέλει δανεικό τον παίκτη με οψιόν αγοράς και πρόστιμο αν δεν ενεργοποιηθεί η ρήτρα ωστόσο οι της Γιουβε δεν φαίνεται να συμφωνούν ιδιαίτερα.Αναμένουμε εξελίξεις.



Ένα άλλο θέμα που κυριαρχεί τις τελευταίες μέρες είναι αυτό του Αντρέα Πολι της Σαμπντόρια με την οποία όπως γράφεται τις σήμερα το πρωί φαίνεται να έχει συμφωνήσει η Γιουβε στα 5 εκ. συν το 50%(μπορεί και παραπάνω) του Bouy.






Ο Μαρότα συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Ντεστρο και η Γιουβε έχει μπει σφήνα για τον παίκτη καθώς όπως δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Σιενα έχουν συμφώνησει με τη Ρομα οι ασπρομαυροι,ωστόσο αν η Γιουβε θέλει τον παίκτη μπορεί να τον αποκτήσει.Βέβαια εξαρτάται και απο τον παίκτη. 
Τέλος όλα δείχνουν πως αποσύρεται  η Γιουβε από το ενδιαφέρον για τον Βαν Περσι ο οποίος ζητάει 13 εκ. το χρόνο(!)και πλέον μόνο οι δυο ομάδες του Μαντσεστερ ενδιαφέρονται για τον παίκτη.


7 σχόλια:

Devil666 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Devil666 είπε...

Μήπως έχετε ακούσει τίποτα για τον Ciro Immobile?

mike_bianconero είπε...

Οχι φίλε Devi εγώ προσωπικά δεν έχω διαβάσει τίποτα.

Xristos είπε...

na ton kanoume ti ton poli re pousti mou?afou eimaste plireis se aftin tin thesi

Unknown είπε...

Θα με τρελάνει αυτή η juve δίνει 5μ για το 50% του poli και δεν μπορούσε
να δώσει 13μ για το 100% του verrati???.
Τη destro και πράσσειν άλογα η jyve εχει 30μ για επιθετικό πούλα matri,melo kai krasic και βγάζεις άλλα 35μ με 65 πάνε χτύπα falcao η cavani γιατί μου αρέσουν οι δηλώσεις του conte θέλει η ομάδα του εκτός από την κορυφή της Ιταλίας να «σκαρφαλώσει» και στην κορυφή της Ευρώπης.Χωρίς κλασικό μπουρί μπροστά άντε το πολύ στους 4 να πάμε.

Unknown είπε...

Α και αντί να σπαταλάς έτσι τα euro δώσε 12μ και πάρε τον armero γιατί η udinese δεν πρόκειται να στο δώσει δανικό να τελειώνουμε από την άμυνα

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Ευκολα τα νομιζετε ολα αλλα δυστυχως δεν ειναι παιδες!Ολοι θελουμε Καβανι και Φαλκαο αλλα ειναι αδυνατο να δωσουμε 60 και 65 χαρτια για ενα παικτη!
Εδω για τα 30 του Γιοβετιτς και προσπαθει να κανει αλχημειες ο Μαροτα με ανταλγμα τον Πολι1/2) και τον Μαρονε(1/2) ωστε να μη δωσει πανω απο 20 και καλα κανει!
Επισης δινει 5μ + το 50% του Μπουι για το 100% του Πολι και οχι για το μισο του παικτη!
Αυτη τη κουραδα το Βερατι που δηλωνε Γιουβεντινος και αλλα τετοια χαριτωμενα που ακριβως τον εχετε δει και πιστευτε οτι αξιζει 13 εκατομμυρια?Στο καλο να παει εξαλλου αν καποιος αξιζε απο τη πεσκαρα ειναι μονο ο Ινσιγκνε που τον εχει η Ναπολι!

Το θεμα με τις εναπομενουσες μεταγραφες ειναι οτι δεν γινονται οι πωλησεις ωστε να υπαρξει ρευστο και κακα τα ψεματα οι περισσοτεροι που ειναι για πουλημα αξιζουν ενα κουβα κοπρια και οχι εκατομμυρια(π.χ μαρτινεζ,ιακουιντα,πασιεντσα)!