JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Ομαδική εργασία στο Chatillon για την Γιούβε.


Ο Αντόνιο Κόντε σήμερα το πρωί πέρασε την ομάδα στο κεντρικό στάδιο προετοιμασίας, έτσι η Γιουβέντους επέστρεψε στο Στάδιο Brunod για μια σειρά ασκήσεων τακτικής που βασίζεται στην σκληρή προπόνηση.


Μετά από μια βαθμιαία συσσώρευση σε εργασίες επί γυμναστήριο και πάνω στην τεχνική, ο προπονητής της Γιούβε έχει ανεβάσει σημαντικά το επίπεδο της προετοιμασίας και αρχίζει να φτιάχνει το καλούπι για το στυλ παιχνιδιού που θα έχει η ομάδα την επερχόμενη σεζόν 2012/13.


Όπως πάντα, ο 42χρονος τεχνικός είναι μια εξέχουσα μορφή σε όλη την διάρκεια της προπόνησης, αρχικά καθοδηγεί μια ομάδα 10 παικτών μέσα από μια αυστηρή τακτική συνεδρία.
Masi, Lucio και Untersee που θα αγωνίζονται στο τρίο της άμυνας ενώθηκαν με τους Pepe ​​και De Ceglie που αγωνίζονται στις πτέρυγες για να κάνουν κάποιες αμυντικές κινήσεις τακτικής , ενώ οι μέσοι Padoin, Marrone και Asamoah εργάστηκαν για το πώς θα μπορέσουν να δίνουν βοήθειες στους επιθετικούς Quagliarella και Vucinic. Και τα δύο σύνολα των παικτών στη συνέχεια ενώθηκαν μαζί για να δείξουν στον προπονητή της Γιούβε αν μπορούν αυτά που τους έδειξε να τα κάνουν στην πράξη.


Μετά από αυτό το στάδιο οι παίκτες έκαναν κάποια εξάσκηση στα σουτ, ενώ η πρώτη ομάδα μετακόμισε στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους ακολούθησαν το ίδιο πρόγραμμα κατάρτισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: